Türk Yapımı Bayraktar SİHA'ları Ermenileri Çaresiz Bıraktı

Ermenistan'ın sivilleri hedef aldığı saldırının ardından Türk yapımı Bayraktar SİHA'ları ile savunmaya geçen Azerbaycan birlikleri geri püskürtüldü.

30.09.2020-12:44 - (Son Güncelleme: 30.09.2020-12:26)

Başlangıçta sivilleri hedef alan Ermenistan'a karşı başlatılan harekatta Azeri birlikler tarafından kullanılan Türk yapımı Bayraktar SİHA'lar önemli bir rol oynuyor.

Karşı saldırıya geçen SİHA'ları etkisiz hale getirmeye amaçlayan Ermeni birlikleri, yerden ateş açsalar da atılan bombalar karşısında çaresiz kalıyorlar.

Ermenistan'ın geri püskürtülmesi için kullanılan Bayraktar SİHA'ya karşı Ermeni askerlerin çaresizlikleri Rus asıllı bir gazeteci tarafından kayıt altına alındı.

SESİNDEN TANIDILAR

Söz konusu görüntülerden de anlaşılacağı gibi kamera önce havayı ve duyulan sesi kaydediyor. Videoyu çeken Rus gazeteci de duyduğu sesten bunun bir Bayraktar SİHA olduğunu dile getiriyor.

ÇARESİZCE ATEŞ AÇTILAR AMA ETKİLİ OLMADI

Aynı görüntülerde ise Ermeni askerler, Bayraktar SİHA'yı etkisiz hale getirmek için rastgele havaya ateş açıyor fakat bu girişim başarısızl oluyoır. SİHA bunlardan hiçbir şekilde etkilenmiyor ve mühimmatlarını bırakarak görevini başarılı bir şekilde sonlandırıyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal