Türk Polisinden İnsanlık Dersi! 2 Kilometre Sırtında Taşıdı!

Hatay sınırında bir polis Suriyeli yaralı kadını 2 kilometre boyunca sırtında taşıdı. Kadının kaçak yollarla Türkiye'ye geçmek isterken yaralandığı öğrenildi.

05.09.2018-13:50 - (Son Güncelleme: 05.09.2018-13:41) Türk Polisinden İnsanlık Dersi! 2 Kilometre Sırtında Taşıdı!

Türk polisi gene bir insanlık örneği sergiledi. Yaralı Suriyeli kadını tam 2 kilometre sırtında taşıyan polis memuru, kadını ambulansa götürdü.

2 ÇOCUĞUYLA ÇARESİZ BEKLİYORDU

Hatay'ın Reyhanlı ilçesinin Suriye hudutuna yakın bir mahallesinde çığlık sesleri duyan mahalleli durumu polise haber verdi. Olay yerine giden polisler, 40'lı yaşlardaki Suriyeli bir kadının ayağından ve vücudunun farklı yerlerinden yaralı olduğunu ve hareket edemediğini tespit etti. 2 çocuğuyla kırsal bölgede çaresiz bekleyen kadın için, ambulans ve itfaiye birimleri çağrıldı.

CEP TELEFONU KAMERASIYLA KAYDEDİLDİ

Taşlık ve engebeli olan araziye ambulans ve itfaiye birimlerinin müdahalesinin gecikebileceğini tahmin eden polis memuru, kadını sırtına alarak en yakın yola dek yaklaşık 2 kilometre taşıdı.

Bir vatandaş tarafından cep telefonuyla kaydedilen olayda, polisin kadını zorlu arazide sırtında taşırken, 5 ve 8 yaşlarındaki 2 çocuğunun da ğeşlerinden geldiği görüldü. Polisin sıcak hava sebebiyle zaman zaman dinlenmek için durduğu ve zaman kaybetmeden yeniden yola koyulduğu gözlendi.

Suriyeli annenin Suriye'den Türkiye'ye 2 çocuğu ile beraber kanun dışı yollarla geçmek istediği ve bu esnada düşerek yaralandığı tespit edildi.

Kadın, ambulansla hastaneye sevk edilirken, ayaklarında ve vücudunun farklı yerlerinde ezikler olduğu belirlendi.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal