Türk Polisi, Yaşlı Vatandaşa Yapılan Davranış İçin Özür Diledi

Manisa'da bir polisin yaşlı vatandaşa karşı tutunduğu tavır sosyal medya üzerinde tepki çekti. Valilik konuyla ilgili olarak açıklama yaptı. Polisin tedbir olarak görevinden uzaklaştırıldığı belirtildi.

26.03.2020-15:27 - (Son Güncelleme: 26.03.2020-16:48)

Manisa'da meydana gelen olayda, otobüs terminalinde polis memuru B.Y.'nin 65 yaş üstündeki vatandaşa kötü bir şekilde davrandığı iddia edildi. Çevredekilerin cep telefonu kamerasıyla kayıt altına aldığı görüntüler sosyal medyada yayılınca vatandaşın tepkisini çekti.

Konuyla ilgili olarak Manisa Valiliği harekete geçti ve olayda adı geçen polis memuru B.Y.'nin tedbir amaçlı olarak görevinden uzaklaştırıldığı belirtildi.

Öte yandan Emniyet Genel Müdürlüğü resmi sosyal medya hesabından açıklama yayınladı ve "Manisa'da hepimizi üzen görüntülere neden olan, Manisa'da görevli polis memuru görevinden uzaklaştırılmıştır. Amcamızdan, Bizleri derinden üzen bu davranıştan dolayı özür diliyoruz." denildi.

Coronavirüs salgınıyla mücadele kapsamında 65 yaş ve üzeri vatandaşların sokağa çıkması sınırlandırıldı. Bu ceza ile birlikte dışarı çıkmak zorunda kalan bazı yaşlı vatandaşlara duygusal şiddet uygulandı ve bu anlar sosyal medyada paylaşıldı. Polis memurunun yaşlı vatandaşa davranışı da sosyal medyada paylaşılınca Manisa Valiliği konuyla ilgili olarak gerekeni yaptı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal