Türk Patent ve Marka Kurumu'na Yeni Parti İçin Başvuru Yapıldı

Türkiye siyasetinde yeni parti tartışmaları bütün sür'ati ile devam ederken kısa ismi YAP olan Yaşam ve Adalet Partisi için Türk Patent ve Marka Kurumu'na başvuru yapıldı.

24.08.2019-10:22 - (Son Güncelleme: 24.08.2019-10:32) Türk Patent ve Marka Kurumu'na Yeni Parti İçin Başvuru Yapıldı

Eski Başbakan Ahmet Davutoğlu ve eski bakan Ali Babacan'ın kurması beklenen yeni parti tartışmaları sürerken Türk Patent ve Marka Kurumu'na (TPE) Yaşam ve Adalet Partisi için başvuru yapıldığı meydana çıktı.

Ankara'da yeni parti tartışmaları sürüyor. Ahmet Davutoğlu Türkiye gezisine devam ederken, Ali Babacan da yeni parti kuracağını ilan etmişken dikkat çeken bir hamle yapıldı. Kısa adı YAP olan Yaşam ve Adalet Partisi için için Türk Patent ve Marka Kurumu'na 20 Ağustos'ta başvuru yapıldığı meydana çıktı. YAP'ın başvuru numarası ise 2019/78236.

BAŞAK, GÜNEŞ VE TERAZİ

Yeni partinin logosunda başak, güneş ve terazi simgelerinin olması dikkat çekti. Yaşam ve Adalet Partisi'nin marka başvurusunu kimin yaptığı ise net değil.

TPE'NİN AÇIKLAMASI

TPE sitesinde başvuruyla alakalı, "Başvurunuz veri giriş aşamasındadır. Mal ve hizmet girişi, kodlama ve arama işlemlerinin ardından KHK'nın 7. maddesine/ 6769 sayılı Kanunun 5. maddesine uygunluk bakımından incelenecek olup reddedilip edilmeyeceğine karar verilecektir. Herhangi bir şekli eksiklik saptanmaması ve reddedilmemesi durumunda başvurunuz yaklaşık 6 ay sonraki Resmi Marka Bülteni'nde ilan edilecektir." sözlerine yer verildi.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal