Türk Kızılayı Şehit Personeli İçin Pakistan'da Yetimlere Yemek Dağıtıldı

Suriye'de görev alan Türk Kızılayı personeli için Pakistan'da yemek ikramında bulunulacak.

18.09.2020-16:30 - (Son Güncelleme: 18.09.2020-16:30) Türk Kızılayı Şehit Personeli İçin Pakistan'da Yetimlere Yemek Dağıtıldı

Suriye'nin kuzeyinde görevli Türk Kızılayı ekibinin bulunduğu araca düzenlenen silahlı saldırıda şehit düşen Mehmed Arif Kıdıman için Pakistan'da 150 yetime 3 gün boyunca yemek dağıtılacak. 

Pakistan'ın Ravalpindi kentinde bulunan Anjuman Faizul İslam yetimhanesinde bugün yapılan toplantıda şehit Kıdıman için Kur'an-ı Kerim okunarak dualar edildi.

TÜRK KIZILAY PAKİSTAN DELEGASYON BAŞKANI CARLOS CAMİLO

AA muhabirine konuşan Türk Kızılay Pakistan Delegasyon Başkanı İbrahim Carlos Camilo, El-Bab ile Çobanbey arasında, üzerinde Türk Kızılay logosu bulunan araca silahlı saldırı yapıldığını hatırlatarak, "Suriye'deki 'Sevgi Mağazası'ndaki görevine gitmekte olan Kıdıman yolda kurulan hain bir pusuda şehit edildi. Onun anısına buradaki yetimhanede üç gün boyunca Kur'an okutulacak ve yemek dağıtılacak." sözlerinde bulundu.

Camilo, yetimhanede Türk Kızılay desteğiyle eğitim gören 150 öğrenci bulunduğunu sözlerine ekledi. Bu faaliyetlerin birleştirici ve bütünleştirici olduğunu bir kez daha vurgulayan Camilo, Türk halkına ve Türk Kızılayı'na selamlarını da iletti. 

 

 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal