Türk Hackerlar Yunan Kurumlarını Hackledi, Türk Bayrağı Yayınladı

Cyber-Warrior TIM Akıncılar hacker ekibi, darbeci askerleri serbest bırakan Yunanistan'ın resmi kurumlarının sitelerini hackledi. Yunanistan haber ajansları bu olayı birinci haber olarak duyurdu.

01.05.2018-20:39 - (Son Güncelleme: 01.05.2018-20:31) Türk Hackerlar Yunan Kurumlarını Hackledi, Türk Bayrağı Yayınladı

8 FETÖ’cü asker 15 Temmuz kanlı darbe kalkışmasının sonrasında helikopterle Yunanistan’a kaçarak sığınma isteğinde bulunmuştu.

Firari askerler 15 Temmuz’dan geçtiğimiz günlere kadar Yunanistan’da tutuklu durumda bulunuyorlardı.

Yunanistan Danıştayı'nın, tutuklu darbecilerden birini serbest bırakma kararına tepki koyan Cyber-Warrior TIM Akıncılar hacker ekibi, "Madem terör örgütlerine destek sağlıyor, Yunan devleti de bizim için terör devletidir ve kurumları açık hedefimizdir" duyurusunu yapmıştı.

TÜRK HACKERLAR YUNAN ADALET BAKANLIĞI VE RESMİ HABER AJANSININ SİTELERİNİ HACKLEDİ

Bugün yapılan siber saldırı neticesinde Yunanistan Adalet Bakanlığı’na ait ministryofjustice.gr internet adresine, Yunanistan’nın resmi haber ajansı www.amna.gr ve birçok kurumun sitesini kullanılamaz duruma getirdiler.

MEDYANIN GÜNDEMİNE OTURDU

Akıncıların bu saldırısını Yunanistan basını birinci haber olarak aktardı. Yunanistan resmi haber ajansı genel müdürü Mihalis Psillos "Türkiye’de seçimlere gidildikçe bu tür saldırıların yükselerek süreceğine inanıyoruz" şeklinde açıklamalar yaptı.

Cyber Warrior Akıncılar Ele geçirdikleri sitelere 15 Temmuz 2016 tarihini hafızalarda tutan boğaz köprüsü resimleri ve Türk bayrağı üzerine "15 Temmuz" alçak darbe girişimini gerçekleştiren, vatandaşlarımızı ŞEHİT eden HAİN FETÖ Terör Örgüt üyelerine kucak açarak sizlerde TERÖRİST’lere ortak oldunuz. Dedelerinizi nasıl denize döktüysek, sizleri de desteklediğiniz HAİN FETÖ Terör örgütünü de denize döküp boğarız..." notunu düştüler.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal