Türk Görevliler Arama Yapmak İçin Suudi Arabistan Başkonsolosluğu'na Girdi

Suudi gazeteci Cemal Kaşıkçı'nın kaçırılması olayı ile alakalı Türk görevliler arama yapmak için Suudi Arabistan Başkonsolosluğu binasına girdi.

15.10.2018-17:55 - (Son Güncelleme: 15.10.2018-18:16) Türk Görevliler Arama Yapmak İçin Suudi Arabistan Başkonsolosluğu'na Girdi

Cemal Kaşıkçı'nın kaybolmasıyla alakalı Türkiye'ye gelen Suudi birim, Türk birimle beraber inceleme için Suudi Arabistan Başkansolosluğu'na girdi.

TÜRK VE SUUDİ HEYET, KONSOLOSLUĞA GİRİŞ YAPTI

Suudi gazeteci Cemal Kaşıkçı'nın kaybolmasının sonrasında gerçekleştirilen görüşmelerle beraber Türk ekibin Suudi Arabistan Başkonsolosluğu'nda arama yapması kararı çıkmıştı. Bu kararın sonrasında içlerinde iki savcının olduğu Türk heyeti ile Suudi Arabistanlı ekip bu akşam 17: 45'te konsolosluk binasına giriş yaptı. Heyetin içeride inceleme gerçekleştirmesi beklenirken, şimdilik resmi bir açıklama gelmedi.

BAŞKONSOLOSLUK ÖNÜNDEKİ BEKLEYİŞ SÜRÜYOR

2 Ekim'de Suudi Arabistan Başkonsolosluğu'na girişinin sonrasında haber alınamayan Washington Post yazarı Suudi gazeteci Cemal Kaşıkçı için başkonsolosluk önündeki bekleyiş devam ederken, bazı Suudi vatandaşları evrak işlemleri için sabah saatlerinde başkonsolosluğa geldi.

YERLİ VE YABANCI BASIN MENSUPLARI KONSOLOSLUK ÖNÜNDE TOPLANDI

Başkonsolosluk personelleri binaya girişlerde belge işlemleri için gelenlere eşlik ediyor. Konsolosluk önünde olan alanda yerli ve yabancı medya mensupları da gelişmeleri izlemek için bekleyişi devam ediyor.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal