Turizm Bakanı Mehmet Ersoy Kendi Otelleri İçin İmar Barışı'na Başvurmuş

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Ersoy, kendi otelleri için İmar Barışı'na başvurduğunu söyledi. Ersoy, "Çok büyük avantaj neden kaçırayım? Rakamlar yüksek değil. İşletmelerin yarım sezonluk kârı" dedi.

18.12.2018-12:26 - (Son Güncelleme: 18.12.2018-12:21) Turizm Bakanı Mehmet Ersoy Kendi Otelleri İçin İmar Barışı'na Başvurmuş

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Ersoy, kendi otelleri için imar barışına başvurduğunu söyleyerek, "Çok büyük avantaj neden kaçırayım? Rakamlar yüksek değil. İşletmelerin yarım sezonluk kârı" diye konuştu.

Hürriyet'ten Umut Erdem'in sorularını cevaplayan Bakan Ersoy, 2019'da turizm bilinçlendirmesi çalışmalarına başlayacaklarını söyleyerek, "Dünyanın en güzel yerlerinden biri Boğaz. Sabahları erkenden yürürüm. Gidin her taraf çekirdek, çıt çıt çıt… Bunu eğitmen gerek önce. Hangi turizmden başlıyorsun" dedi.

Bakan Ersoy, 'Kendi otelleriniz için imar barışına başvurdunuz mu?' sorusuna şu cevabı  verdi:

"Otellerimde lojmanlarda vardı galiba. Süre uzatımına hepsine başvuru yaptım. Çok büyük avantaj neden kaçırayım? Rakamlar yüksek değil. İşletmelerin yarım sezonluk kârı. Devlet bakımından yapılmış çok güzel bir jesttir. Bizden tahsisli yüzde 50'den fazlası başvurdu."

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal