Turizm Bakanı Ersoy'dan 'Sıla' Açıklaması

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Bakanlığın yaz konserleri programında şarkıcı Sıla'nın da bulunması üzerine başlayan tartışmalar sonrasında Twitter'dan açıklama yaptı. Bakan Ersoy, Temmuz konser programının revize edileceğini söyledi.

08.07.2019-11:29 - (Son Güncelleme: 08.07.2019-11:24)

Kültür ve Turizm Bakanlığı'nın yaz konserleri çerçevesinde 16 Temmuz'da İzmir'de gerçekleştirilecek konsere şarkıcı Sıla'nın da dahil edilmesine vatandaşlar tepki gösterdi. Sıla'nın Gezi eylemlerine katılması, 15 Temmuz darbe girişimi ardından Yenikapı mitingine katılmaması ve terör örgütü PKK'nın hendek eylemleri sırasındaki açıklamalarını gündeme getiren bazı sosyal medya kullanıcıları, Bakanlığın şarkıcı ile anlaşmasına tepki gösterdi.

BAKAN AÇIKLAMA YAPTI

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy da eleştiriler üzerine Twitter hesabından bir mesaj paylaştı. Bakan Ersoy açıklamasında, "Devletimiz, milletimizin sesini duyar, dinler ve gereğini yapar. Bundan kimsenin şüphesi olmasın. Milletimizin hassasiyeti bizim hassasiyetimizdir. Eleştirilere kulak tıkamamız düşünülemez. Bu çerçevede Temmuz konser programımızı revize edeceğimizi kamuoyumuzun bilgisine sunarız" ifadelerini kullandı.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal