Turizm Bakanı Ersoy, Yılmaz Erdoğan'ın Yeni Filmini Sinemada İzledi

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, eşi Pervin Ersoy ve yönetmen Yılmaz Erdoğan ile birlikte 'Organize İşler - Sazan Sarmalı' filmini izledi.

04.02.2019-18:19 - (Son Güncelleme: 04.02.2019-18:08) Turizm Bakanı Ersoy, Yılmaz Erdoğan'ın Yeni Filmini Sinemada İzledi

Kültür ve Turizm Bakanı Ersoy, eşi Pervin Ersoy ve Yılmaz Erdoğan ile "Organize İşler 2: Sazan Sarmalı"nı izledi. 

Film çıkışında gazetecilerin 'Sinema yasası yürürlüğe girdi. Neler söylemek istersiniz?' sorusuna Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy "Sayın Cumhurbaşkanımızın imzasıyla yasa yürürlüğe girdi. Resmi Gazete'de yayınlandı. Sinema yasası aslında sinema destekleme yasası. Hedefimiz el birliğiyle 100 milyona çıkarmak izleyen sayısını.Önemli olan Türk sinemasını hem Türkiye'de hem de dünyada geliştirmek. Bizim için yerli filmler çok önemli. Cumhurbaşkanımız ayrıca talimat verdi ve bize 'Sinema olmayan bölge kalmasın' dedi" sözlerini kullandı.

30 DAKİKA REKLAM GÖSTERİLDİ

Yılmaz Erdoğan ise yasanın yürürlüğe girmesine rağmen 30 dakika reklam gösterilmiş olması sebebiyle işletmecilere isyan ederek, "Yasanın uygulamaya girdiğini bilmeyen salonlar var. Bizler de tespitleri yapıp yetkililere bilgi veriyoruz. Maalesef ki 30 dakika 40 dakika film öncesi reklam veren sinemalar var hâlâ. Böyle olunca bizim filmlerimiz kurbanı oluyor bu durumun. Bizim bütün amacımız Türk sinemasının geleceğini daha kaliteli hale getirmek. Eğer filmin gösterim saati 20.15 diye yazıyorsa 21.00 da girsin izleyenlerimiz. Gördüğünüz gibi 30 - 40 dakika reklam izledik" dedi.

Bakan Mehmet Nuri Ersoy film hakkıdna ise, "Beklediğimiz gibi gayet iyi bir film oldu. Tebrik ederim emeği geçenleri. Çok güzel olmuş. Emeğinize ve elinize sağlık." dedi.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal