Tur Şirketi Şoförü Hırsızlıktan Tutuklandı

Antalya'nın Manavgat ilçesinde bir turistin odasından cep telefonu ve parasının çaldığı gerekçesiyle gözaltına alınan tur şirketi şoförü tutuklandı. Şüphelinin üzerinde telefon ve para ile birlikte uyuşturucu madde ele geçirildi.

07.10.2019-11:33 - (Son Güncelleme: 07.10.2019-11:31)

Adliyeye sevk edilen şüpheli tutuklanırken uyuşturucu sebebiyle ehliyetine 5 yıl süreyle el konulup 5 bin 167 lira idari para cezası uygulandı.

Alınan bilgiye göre Manavgat'ın Kızılot Mahallesi'nde bulunan bir pansiyonda tatil yapan Rus vatandaşı Anastasia Muraveva, kendisi odada olmadığı sırada cep telefonu ve bir miktar parasının çalındığını belirterek şikayetçi oldu.
 
Manavgat İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından otelin güvenlik kameralarının incelenmesi sonucunda odaya en son bir tur şirketinde şoför olarak çalışan A.S.D.'nin girdiği belirlendi.
 
Jandarma ekiplerinin çalışması sonucunda Cumartesi günü Antalya'da yakalanan şüphelinin üzerinde ve tur midibüsünde yapılan aramada Anastasiia Muraveva'ya ait cep telefonu, 1000 Ruble para, bir miktar metamfetamin uyuşturucu madde ve uyuşturucu madde kullanmaya yayan aparatlar ele geçirildi.
 
Gözaltına alınarak Manavgat'a getirilen A.S.D.'nin sağlık kontrolünde araç kullandığı sırada uyuşturucu aldığı tespit edilince 5 bin 167 lira idari para cezası uygulanarak ehliyetine 5 yıl süreyle el konuldu. Tur midibüsü jandarma tarafından tur şirketine teslim edildi. Şüphelinin üzerinde bulunan para ve cep telefonu sahibine iade edildi.
 
Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal