Tunceli'de Donarak Şehit Olan Askerler Hakkında Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İlk Yorum!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Tunceli'de donarak şehit düşen 2 asker ile alakalı açıklamalar yaptı. Erdoğan, "Benim dedem Sarıkamış'ta donarak şehit düştü. Şehadetin içinde kurşunla şehadete gitmek de var donarak şehadete gitmek de var.'' dedi.

30.10.2018-13:09 - (Son Güncelleme: 30.10.2018-12:58) Tunceli'de Donarak Şehit Olan Askerler Hakkında Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İlk Yorum!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan donarak şehit düşen askerlerimiz ile alakalı açıklamalar yaptı. Kılıçdaroğlu'nun sözlerine yanıt veren Erdoğan, "Elbisesi yoktu filan Bay Kemal buralarda geziyor. Bak benim dedem Sarıkamış'ta donarak şehit düştü. Şehadetin içinde kurşunla şehadete gitmek de var donarak şehadete gitmek de var.'' dedi.

Erdoğan konuşmasında şunları ifade etti:

"BENİM DEDEM DE SARIKAMIŞ'TA DONARAK ŞEHİT OLDU"

Tunceli'de 2 askerimiz donarak şehit düştü. İçişleri Bakanımız ayrıntıları sabah aktardı. Elbisesi mi yoktu filan Bay Kemal buralarda geziyor. Bak benim dedem Sarıkamış'ta donarak şehit düştü. Kurşunla şehit düşmek de var, donarak şehit olmak da. Bize elbise falan filan bunu söyleme.

"ASKERİMİZİN TÜM TEÇHİZATI EN MODERN TEÇHİZATTIR"

Askerimizin bütün teçhizatı en modern teçhizattır. Sen bilmeden ne söylüyorsun ya? Birkaç oy toplayalım diye halkı niçin kandırıyorsun ya?

KILIÇDAROĞLU'NA SERT SÖZLER

Bu halkı, bu devleti küçümsemeye hakkın yok? Senin şehadet gibi bir inancın bulunmuyor ya? Aileleri şehadete inanmış. Fakat sende bu bulunmuyor. Bittin, gittin ya. Bir şey yapamayacaksın. 15 Temmuz gecesi tanklardan kaçıp Bakırköy Belediye Başkanı'na sığınan şahıssın. Bu halk artık seni tanıyor. 31 Mart'ta CHP de, halk de senden kurtulacak.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal