Tunceli'de Bir Haftada 10 Terörist Etkisiz Hale Getirildi

Tunceli'de 2 gündür devam eden operasyonda etkisiz hale getirilen terörist sayısı 4'e yükselirken, son bir haftada 10 terörist ölü olarak ele geçirilmiş oldu.

29.08.2019-15:28 - (Son Güncelleme: 29.08.2019-15:25) Tunceli'de Bir Haftada 10 Terörist Etkisiz Hale Getirildi

Bir hafta önce Tunceli'de İl Jandarma Komutanlığı ve İl Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Özel Harekat Timleri, İnsansız Hava Araçlarının desteğiyle kırsalda operasyon başlatılmıştı.

Merkez, Ovacık ve Nazımiye kırsallarında başlatılan operasyonda son bir hafta içerisinde 10 terörist ölü ele geçirildi.

Bölgede hız kesmeden süren operasyonlar çerçevesinde Nazımiye kırsalında 23 Ağustos'ta 3, 25 Ağustos'ta merkez kırsalında 1, 27 Ağustos'ta Ovacık kırsalında 2, 28 ve 29 Ağustos'ta ise merkez kırsalında 4 terörist etkisiz hale getirilmiş oldu.

2 GÜNDE 4 TERÖRİST ETKİSİZ HALE GETİRİLDİ

Tunceli Valiliği merkez karsalında dünden itibaren devam eden operasyonlarda etkisiz hale getirilen terörist sayısının 4 olduğunu açıkladı.

Valilik açıklamasında, “Merkez kırsalında Jandarma ve Polis Özel Harekat timlerimizce gerçekleştirilen operasyon kapsamında tespit edilen 3 teröristin SİHA ile etkisiz hale getirildiği dün bildirilmişti. Bölgede devam eden operasyonda, bu sabah da 1 terörist daha olmak üzere toplamda 4 terörist etkisiz hale getirilmiştir" ifadeleri kullanıldı.

Bölgede operasyonun devam ettiği aktarılan açıklamada terörist unsurların bulunup etkisiz hale getirilmesine yönelik çalışmaların azim ve kararlılıkla sürdürüldüğü kaydedildi.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal