TTB’nin Siyah Kurdele Eylemi

PYD Eş Başkanı Asya Abdullah'a ödül vererek gündeme gelen Türk Tabipler Birliği, başlattığı 'siyah kurdele' eylemi ile Türkiye'nin sağlık altyapısını hedef aldı.

17.09.2020-12:43 - (Son Güncelleme: 17.09.2020-12:47) TTB’nin Siyah Kurdele Eylemi

Türk Tabipler Birliği, terör örgütü PYD Eş Başkanı Asya Abdullah'a barış ve dostluk ödülünü layık görerek, adındaki 'Türk' ifadesine kara leke sürmüştü. 

25 seneden fazla bir süredir PKK içerisinde aktif olarak faaliyette bulunan Asya Abdullah, Suriye'den geçen tünellerden terörist sevkiyatına destek olmasıyla gündeme gelmişti. 

BİR SONRAKİ TOPLANTI KANDİL'DE YAPILSIN

Koronavirüs sürecinde 'siyah kurdele' eylemini başlatarak, ülkenin içinden geçtiği bu zorlu süreci daha da zorlaştırmayı amaçlayan Türk Tabipler Birliği'nin terörist destekçisi olması bu eylemin boyutunun PKK'ya dayandığının resmidir.


(Asya Abdullah TTB Ödül Töreninde)

SİYAH KURDELE EYLEMİ NEDİR?

Türk Tabipleri Birliği (TTB) tarafından koronavirüs sürecinde arbede yaratmayı amaçlayan siyah kurdele eyleminde TTB, tüm sağlık çalışanlarını bir hafta boyunca yapacakları eylemlere katılmaya çağırdı.

14 ve 18 Eylül tarihleri eylem yapmayı amaçladıklarını kaydeden TTB ''Suçu vatandaşa, yükü hekimlere ve sağlık çalışanlarına yıkanların tarihsel sorumluluğunu her gün ama her gün hatırlatmaya devam edeceğiz'' açıklamasını yapmıştı.

BAHÇELİ'DEN TEPKİ: KÖTÜ NİYETLİ KAMPANYA

Arkasına terör örgütünü de alan TTB'ye ilk tepki MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'den geldi. Bahçeli, şu sözleri söyledi:

''Ülkemizin yeni tip korona virüs salgınıyla mücadelesini kösteklemek isteyen, vatandaşlarımızla birlikte sağlık çalışanlarımızı telaş ve paniğe sürüklemek amacı taşıyan kötü niyetli bir kampanya devamlı mesafe almaktadır.

Bunu görüyoruz, karanlık emel sahiplerini biliyoruz. Türk Tabipler Birliği isimli ihanet oluşumu sözde artan vakalara, hayatını kaybeden insanlarımıza ve sağlık çalışanlarımıza dikkat çekmek maksadıyla tüm sağlık kurumlarında siyah kurdele takacakmış!

Bu teşebbüs zehirli ve zillet bir komplodur. Siyah kurdele takınca ne olacak? KOVİD-19 hastalığından tedavi gören insanlarımıza ne diyecekler? Bu kapsamda vefat eden kardeşlerimizin ailelerine ne anlatacaklar? Birlikten ziyade illete dönen tabipliğin yüz karaları nereye ulaşmayı hedefliyorlar? Siyah kurdele takan-takmayan ayırımı hastanelerde vasat bulursa muhtemel gelişmeler hakkında bir fikri olan var mıdır? 

''Üstelik, hükümete yönelik 'Yönetemiyorsunuz, ölüyor, tükeniyoruz' eylemi haince bir tertiptir. Çağrım şudur: Türk Tabipler Birliği, bugünkü hassas dönemde, insan ve toplum sağlığı hakkında asılsız şaibe ve şüpheleri körüklemektedir.

'TTB KAPATILSIN'

Bu nedenle sadece adında Türk bulunan Tabipler Birliği derhal ve gecikmeksizin kapatılmalıdır. Yöneticileriyle ilgili adli işlem yapılmalıdır. Virüsle mücadeleye hesapsız ve art niyetsiz devam eden vatansever bilim insanlarımızdan oluşacak bir müteşebbis heyet kurulmalı, rezaletin, hıyanetin ve Türkiye husumetinin kara sayfası kapatılmalıdır. Artık Türk Tabipler Birliği’ne sabır ve tahammül gösterilmesi imkânsızdır''

TERÖR DESTEKÇİSİ TTB'DEN YENİ AÇIKLAMA

Bahçeli'nin sözlerini yanıt veren terör destekçisi Türk Tabipleri Birliği, ''Türk Tabipleri Birliği ve hekimler dün olduğu gibi bugün de ve yarın da bu sorumluluğun gereğini yerine getirmeye devam edeceklerdir. TTB Merkez Konsey üyeleri olarak sözlerimizin arkasında, görevimizin başındayız.'' ifadelerle yaptıkları sağlık terörünün arkasında durdu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal