Haber 365
Haberlere Hızlı Erişin Son Dakika Haberleri ve Gelişmeleri Anında, Herkesten Önce Öğrenmek İçin;
Takip Et

TSK'dan Son Dakika Afrin Açıklaması

TSK, Zeytin Dalı Harekatı'nın başlangıcından bu yana 1873 teröristin etkisiz hale getirildiğini duyurdu.

23.02.2018-10:34 - (Son Güncelleme: 23.02.2018-12:58) TSK'dan Son Dakika Afrin Açıklaması

TSK, Zeytin Dalı Harekatı'nın başlangıcından itibaren 1873 teröristin etkisiz hale getirildiği duyurdu.

Genelkurmay Başkanlığından yapılan açıklamaya göre, harekat kapsamında terör örgütleri PKK/KCK/PYD-YPG ve DEAŞ mensubu teröristlerin etkisiz hale getirilmesine yönelik kara ve hava operasyonları devam ediyor.

Harekatın başlangıcından bu yana etkisiz hale getirilen terörist sayısı 1873 oldu.

Öte yandan Afrin'de bölgeye terörist ve silah taşıyan PKK/PYD’ye ait 30-40 araçlık konvoy, dün gece Türk Silahlı Kuvvetleri’ne (TSK) bağlı kara ateş destek vasıtaları ile imha edildi.

Genelkurmay Başkanlığı, teröristlere ait konvoyun imha edilmesi ile ilgili görüntüleri resmi internet sitesinden ve sosyal medya hesabından paylaştı. Ancak Youtube'un teröristlerin vurulduğu ana ilişkin görüntüleri sildiği görüldü.

Genelkurmay Başkanlığı tarafından yapılan bilgilendirmede şu ifadelere yer verilmişti. "PKK/KCK/PYD-YPG ve DEAŞ terör örgütlerine ait 30-40 araçtan oluşan ve içinde teröristler ile silah ve mühimmat taşıyan konvoy, 22 Şubat 2018 tarihinde Afrin güneydoğusundan şehre yaklaşırken tespit edilmiş ve şehirden 15 km kadar uzaktayken kara ateş destek vasıtaları ile vurulmuştur.

Harekat esnasında sadece PKK/KCK/PYD-YPG ve DEAŞ terör örgütlerine ait anılan konvoy hedef alınmış ve her zaman olduğu gibi sivillerin zarar görmemesi için her türlü dikkat ve hassasiyet gösterilmiştir."
Terör konvoyunun vurulduğu anın görüntüsü de twitter'dan paylaşıldı ve youtube'a yüklendi. Ancak Youtube konvoyun vurulduğu ana ilişkin görüntüleri sildi.

YOUTUBE RAHATSIZ OLDU

Videoya ulaşmak isteyenlerin karşısına "Bu video, YouTube'un şiddet barındıran veya görsel açıdan rahatsız edici içeriğe ilişkin politikasını ihlal ettiği için kaldırıldı" yazısı çıktı. Bu sabah ise TSK'nın twitter hesabından teröristlerin vurulduğu anın videosu doğrudan yüklenerek paylaşıldı.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal
Daha fazla içerik yok
;