TSK İle PKK Arasında Çatışma Anı Kameralara Yansıdı

Şırnak'ta Gabar Dağı ile Beytüşşebap'ta yürütülen operasyonlar sonucunda PKK'lı teröristler etkisiz hale getirilmeye devam ediyor. O çatışma anları kayıt altına alındı.

06.07.2018-15:44 - (Son Güncelleme: 06.07.2018-15:52)

Şırnak’ın Güçlükonak ilçesi Gabar Dağı ile Beytüşşebap ilçesi Faraşin bölgesinde terör örgütü PKK’ya karşı operasyonlar devam ediyor. Gabar Dağı’nda 3’ü ölü 5 teröristin etkisiz hale getirilmesinin sonrasında bugün de Faraşin bölgesinde eylem hazırlığındaki 8 terörist öldürüldü.

TSK, Şırnak kırsalında terör örgütü PKK’ya art arda operasyon gerçekleştiriyor. Mağaralarında çıkan bölücü terör örgütü PKK üyeleri, tek tek öldürülüyor. Şırnak’ın Güçlükonak ilçesinde bulunan Gabar Dağı’ndaki 4 alanda 3 Temmuz günü özel güvenlik bölgesi ilan edilmesinin sonrasında başlatılan operasyonda dün ve önceki gün 3’ü ölü 5 terörist öldürülmüştü. Buradaki operasyon sürerken, Beytüşşebap ilçesi Faraşin bölgesinde de geniş çaplı operasyon için düğmeye basıldı.

Şırnak, Hakkari, Van üçgeninde yer alan ve zorlu coğrafi yapısıyla baş döndüren bölgede bugün keşif ve gözetleme çalışması yürüten insansız hava aracı (İHA), eylem hazırlığındaki 8 teröristi belirledi. PKK’lı teröristlerin görüntüsünün harekat merkeziyle paylaşılmasının hemen sonrasında bölgede hava saldırısı başlatıldı. Saldırı sonucunda 8 PKK’lı terörist de silahlarıyla birlikte etkisiz hale getirildiç

Her iki bölgede de operasyonun devam ettiği bilgisi paylaşıldı.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal