TSK Ayşenur Arslan'ı Yine Üzdü

Türk Silahlı Kuvvetleri'nin Irak'ta yaptığı operasyonlarla ilgili açıklamada bulunan Ayşenur Arslan, 'Utanıyorum' derken, TSK, Arslan'ı başarısı ile yine üzdü.

17.06.2020-09:26 - (Son Güncelleme: 17.06.2020-09:10) TSK Ayşenur Arslan'ı Yine Üzdü

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Libya'nın yanındayız demesinden sonra muhalefet ve muhalefet destekli gazeteciler 'Libya'da ne işimiz var?' sloganlarıyla ortalığı ayağa kaldırdı. Fakat Erdoğan hükümetinin kararlı tavrı, şu an Doğu Akdeniz'de egemen güç haline gelmemizin en büyük adımı oldu. Türkiye'nin Libya'daki başarısından sonra sesleri kesilenler şimdi de Irak'ta PKK'ya karşı gerçekleştirilen operasyonlara dil uzatmaya başladı.

Beslendikleri tek şey kin ve nefret olan ve asla olumlu işlerin yanında durmayan sol kesim ve temsilcileri çizgisini bozmadı. Halk TV gazetecilerinden Ayşenur Arslan, Irak'taki operasyonlarla ilgili olarak değerlendirmelerde bulundu ve "Kuzey Irak'a bomba atmışız. Ben bu pençe harekatlarını, Kartal harekatlarını, şahin harekatlarını, ne derseniz onun adına... Son 20 senede herhalde 8 bin kere filan okumuşumdur. Her seferinde sanki yerle yeksan edilmiş gibi davranırlar, hiç de öyle olmadığı ortaya çıkar." ifadelerini kullandı.

BİZ DE SENDEN UTANIYORUZ ARSLAN!!!

Açıklamalarına devam eden Arslan, "Utanıyorum." dedi ve "Bir televizyoncu olarak, bir gazeteci olarak her gün televizyonlarda bunlar son dakika görünce utanıyorum. Doğru değil bunlar." ifadelerini kullandı.

TSK terör ve terör örgütlerini bitirmeye yönelik olarak kararlı adımlar atmaya devam ederken, Türkiye'nin lehine olan her güzel iş gibi bu da Ayşenur Arslan ve Arslan gibilerini üzmeye devam ediyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal