Trump Ölüyor mu?

Simpsonlar dizisinin bir bölümünde Trump'ın ölümüyle alakalı bazı bölümler yer alıyor. İşte Trump'ın ölümüne ilişkin kahanet tarihi...

02.10.2020-12:34 - (Son Güncelleme: 02.10.2020-12:52)

Trump'ın koronavirüse yakalanması, bazı gerçek olayları önceden tahmin eden ABD'nin en uzun soluklu dizisi Simpsonlar'daki ölüm sahnesini hatırlattı.

27 AĞUSTOS 2020 TARİHİ İŞARET EDİLMİŞTİ

Dizinin daha önce yayınlanan bölümlerinde Trump'ın ölümü gösterilmiş, tarih olarak da 27 Ağustos 2020 işaret edilmişti. Ancak ölüm tarihi olarak belirtilen 27 Ağustos 2020'de Trump, 3 Kasım'da yapılacak 59. başkanlık seçimleri için aday gösterilmişti. Bu kehanetin gerçekleşip gerçekleşmeyeceği henüz bilinmez ama Trump ile eşinin koronavirüse yakalanması diziyi sosyal medya gündeminde ilk sıralara kadar taşınmasına neden oldu.

OLAYLARI YAŞANMADAN BİLDİLER

Daha önce Yunanistan'ın borç temerrüdü, koronavirüs, Facetime, akıllı saat, kripto para ve Game Of Thrones'ta Dragon'un ateşli saldırısı başta olmak üzere birçok önemli olaya henüz gerçekleşmeden bölümlerinde yer veren Simpsons, Donald Trump'ın koronavirüse yakalanmasının ardından yeniden gündeme geldi.

AKILLI TELEFONLAR İŞARET EDİLMİŞTİ

Akıllı telefonlar henüz ortaya çıkmadan önce, The Simpsons dizisinin 1994'te yayınlanan Lisa on Ice bölümünde dokunmatik telefon görülmüştü. Logoda ise şu an günümüz teknolojilerini kasıp kavuran Apple şirketinin 'elma' sembolü yer alıyordu.

BEYRUT PATLAMASI

Simpsonlar, yakın zamanda Lübnan'daki patlama ardından da gündeme gelmişti. Lübnan'ın başkenti Beyrut'ta meydana gelen patlama sonrasında, Simpsonlar'ın daha önce yayınlanan bir bölümü sosyal medyada gündeme gelmişti.

KORONAVİRÜS SALGINI BİLİNİYORDU

Dizinin takipçileri, Çin'in Wuhan kenti yerine Japonya'dan yayılan bir virüsten söz etmesiyle Simpsonlar'ın 27 yıl önce koronavirüsü de tahmin ettiğini düşünüyor. Dizinin 1993'teki bir bölümünde, Japonya'dan yayılan Osaka Flu isimli virüsten söz ediliyor.

'DURUMLARI İYİ, EVDE KALACAKLAR'

Öte yandan Donald Trump ile eşinin koronavirüse yakalanmasının ardından Beyaz Saray'dan yapılan açıklamada, 'Şu anda hem Başkan hem de First Lady'nin durumları iyi ve iyileşme sürecindeler. Her ikisi de Beyaz Saray'ın içinde evde kalacaklar' ifadelerine yer verildi.

KORONAYA YAKALANAN DANIŞMAN İLE AYNI UÇAKTAYDI

Trump önceki gün, danışmanının her zaman maske takmasına rağmen testinin pozitif çıktığını söylemişti. Trump'ın salı günü başkanlık tartışması için gittiği Ohio ziyaretinde Hicks ile Trump'ın aynı uçakta olduğu bildirilmişti.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal