Trump'ın Damadı Kushner Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Görüşmek İçin Ankara'ya Geliyor

ABD Başkanı Donald Trump'ın damadı ve başdanışmanı Jared Kushner'ın, Cumhurbaşkanı Erdoğan'la görüşmek için yarın Ankara'ya geleceği açıklandı.

26.02.2019-19:09 - (Son Güncelleme: 26.02.2019-19:11) Trump'ın Damadı Kushner Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Görüşmek İçin Ankara'ya Geliyor

ABD Başkanı Donald Trump'ın damadı ve başdanışmanı Jared Kushner, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüşmek için yarın Ankara'ya gelecek.

TRUMP'IN DAMADI

Jared Kushner'in, İsrail-Filistin meselesine çözüm bulmak amacıyla Trump yönetimi tarafından hazırlanan ''Yüzyılın Anlaşması'' planına ekonomik destek kapsamında Suudi Arabistan, Birleşik Arap Emirlikleri (BAE), Umman, Bahreyn ve Katar'ı kapsayan bir Körfez turuna çıkmaya hazırlandığı biliniyordu.

YARIN ANKARA'YA GELECEK

Kushner'in programında yapılan son dakika değişikliği ile yarın Ankara'ya gelececeği açıklandı. Kushner'e Trump'ın Ortadoğu Özel Temsilcisi Greenblatt eşlik etmesi bekleniyor.

Kushner'i Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kabul etmesi bekleniyor. Kushner ayrıca Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak ile de görüşecek.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal