Trump'ın Coronavürüsü Ciddiye Almasını Sağlayan Bilim İnsanı Coronavirüs Belirtileri Gösterdiğini Açıkladı

ABD Başkanı Donald Trump’ın coronavirüsü daha fazla ciddiye almasında ön ayak olan bilim insanı kendi karantinaya aldığını ifade etti.

19.03.2020-23:43 - (Son Güncelleme: 19.03.2020-23:39) Trump'ın Coronavürüsü Ciddiye Almasını Sağlayan Bilim İnsanı Coronavirüs Belirtileri Gösterdiğini Açıkladı
ABD Başkanı Donald Trump’ın düşüncesini değiştirmesine yardımcı olan ve coronavirüs salgınını daha fazla ciddiye almasını sağlayan uyarı niteliğindeki raporun başyazarı, virüsün sebep olduğu coronavirüs hastalığının belirtilerini göstermesinin ardından kendini karantinaya aldığını ifade etti.

Business Insider'ın yapmış olduğu haberi göre, Imperial College London’da salgın hastalıklar uzmanı Neil Ferguson, salı öksürmeye başladığını fakat “iyi hissettiğini”, ardından gece ateşinin çıktığını ifade etti.

Ferguson, çarşamba günü sosyal medya platformu Twitter üzerinden yapmış olduğu paylaşımda, “Az miktarda kuruluk hissetsem dün düzenli olarak öksürmeye başladım ve iyi hissetsem de kendimi karantinaya aldım” sözlerine yer verdi.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal