Trafikte Tartıştığı Sürücüyü Bacağından Vurdu

Kocaeli İzmit'te trafikte yol verme nedeniyle tartışan iki sürücüden Salih G., diğer sürücünün tabancasıyla bacağından vurularak yaralandı.

29.06.2019-17:34 - (Son Güncelleme: 29.06.2019-17:30)

Kocaeli'nin İzmit ilçesi Gündoğdu Mahallesi Boğazova Caddesi üzerinde öğle saatlerinde iddialara göre, trafikte otomobilleriyle seyir halinde olan Ceyhun G. ve Salih G. arasında yol verme nedeniyle tartışma çıktı.

İkili daha sonra otomobillerinden inerek yol üzerinde sözlü tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesiyle Ceyhun G., otomobilinde bulunan tabancasını alarak, Salih G.'ye ateş açtı. Salih G., bacağından yaralanırken, Ceyhun G. olay yerinden kaçtı.

Çevrede bulunan vatandaşların haber vermesi üzerine olay yerine polis ve 112 Acil servis ekipleri gönderildi. Sağlık ekipleri Salih G.'ye olay yerinde yaptıkları ilk müdahalenin ardından yaralı Umuttepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

Kaçan sürücü Ceyhun G., olaydan kısa bir süre sonra boş bir arazide otomobilinin içerisinde yakalanarak gözaltına alındı. Olayla ilgili inceleme başlatılırken soruşturma da devam ediyor.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal