Trafik Polisi Motorlu Sürücüyü Silah Çekip Durdurdu

Eskişehir'de yol kontrol çalışması yapan polis, hız sınırını geçtiği öne sürülen bir motosiklet şoförünü, 'Sağa çekiyorum' demesine rağmen silah çekip durdurmaya çalıştı. Olayın gerçekleştiği an motosiklet kaskının kamerasıyla kaydedildi.

09.10.2020-16:04 - (Son Güncelleme: 09.10.2020-15:54)

Eskişehir'de gerçekleşen hadisede, ifadelere göre Serkan Türk 27 Eylül tarihinde 06 RR 960 plakalı motosikleti ile Çifteler'e doğru hareket ederken hız sınırını geçti. Bu esnada kontrol yapan polis E.A., motosiklet sürücüsünü silah çekip durdurdu.

Motosiklet şoförünün olanları kask kamerasıyla kayıt altına aldığı aktarıldı. Videoda yolda silahını çekmiş olarak duran emniyet memuru E.A., Türk'ün önünü kesti ve motosikleti durdurdu.

POLİS MEMURU DURAN MOTORA TEKME ATTI

Motosiklet sürücüsü Türk, yavaşladığı ve kaçmamasına rağmen motosikletin ön tekerleğine tekme atan emniyet memuru E.A., silahını Türk'e doğrultuyor. Serkan Türk, 'Sağa çekiyorum' dedikten sonra polis E.A., motosikletin anahtarını zorla alıyor.

POLİSTEN ŞİKAYETÇİ OLDU

Serkan Türk, 'Ben çekiyorum abi, sıkıntı yok' diyerek yanıt veriyor. İdari para cezası verilen motosiklet sürücüsü işkence, nitelikli yağma ile mala zarar verme kabahatleri sebebiyle polis memurlarından şikayetçi oldu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal