Trabzon'daki Sapığı Serbest Bırakan Hakim Hakkında Soruşturma İzni Verildi!

Trabzon'da bir şüpheli 5 yaşındaki kız çocuğuna cinsel istismarda bulunmuş ve mahkeme tarafından serbest bırakılmıştı. Adalet Bakanı Abdülhamit Gül, şüpheliyi serbest bırakan hakim hakkında soruşturma izni verdi.

02.11.2018-16:05 - (Son Güncelleme: 02.11.2018-15:57) Trabzon'daki Sapığı Serbest Bırakan Hakim Hakkında Soruşturma İzni Verildi!

Trabzon'da, 5 yaşındaki kız çocuğunu taciz eden sapık, gözaltına alınmasının ardından serbest kalmıştı. Sapık, sosyal medyadan gelen tepkiler ardından yeniden gözaltına alınmıştı. Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, HSK Başkanı sıfatıyla Trabzon'da bir çocuğu taciz eden zanlıyı serbest bırakan savcı hakkında soruşturma izni verdi.

SORUŞTURMA İZNİNİ ONAYLADI

Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, Hakimler ve Savcılar Kurulu (HSK) Başkanı olarak, Trabzon'da küçük bir çocuğa istismarda bulunan şüpheli adamı, "Önce serbest bıraktığı, ardından sosyal medyadan gelen tepkiler ardından gözaltına aldığı" iddialarına muhatap olan savcı ile alakalı müfettiş soruşturmasına izin verdi. HSK 1. Dairesinin teklifi ardından, iddiaları değerlendiren Kurul, savcı hakkında soruşturma izni talep eden yazıyı HSK Başkanı Abdulhamit Gül'e verdi. Bakan Gül, inceleme başlatılması için onay verdi.

BİRÇOK KEZ TACİZ ETTİ

Olay, Trabzon'un Ortahisar ilçesinde meydana geldi. Cadde üstünde tek başına oyun oynayan 5 yaşlarındaki kız çocuğunu gören Mesut T., tacizde bulundu. Etrafı gözetleyen ve kimsenin olmadığı esnada iğrenç tacizlerini devam ettiren şüpheli, yaslandığı kapının açılması ile gelen kişiyi görünce etraftan uzaklaştı. O anlar ise güvenlik kamerası tarafından kaydedilirken gözaltına alınan Mesut T., savcılık tarafından serbest bırakıldı.

YAKALAMA KARARI ÇIKARILDI

Trabzon'da küçük yaştaki kız çocuğuna tacizde bulunan ve gözaltına alınmasının ardından tutuksuz yargılanmak üzere serbest kalan Mesut T. ile alakalı sosyal medyada çığ gibi gelen tepkiler ardından savcılık tekrar yakalama emri çıkardı.

TEKRAR GÖZALTINA ALINDI

Polis birimleri şüpheliyi Ortahisar ilçesinde ele geçirerek gözaltına aldı. Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube'sine sevk edilen şüpheli, sorgusunun sonrasında adliyeye gönderilecek. Mesut T.'nin belediyede temizlik çalışanı olduğu ve olaydan sonra iş akdinin fesih edildiği bildirildi.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal