Trabzon'daki Çatışmanın Anbean Görüntüleri!

Bölücü alçak terör örgütü PKK'lı hainlerin yaptığı saldırının görüntüleri yayınlandı.

12.08.2017-09:48 - (Son Güncelleme: 12.08.2017-15:13)

Alınan bilgiye göre, ilçenin Köprüyanı mahallesi arazisinde terörist grup ile güvenlik güçleri içerisinde sıcak temas kuruldu. Çıkan çatışmada ilk tespitlere göre, 3 güvenlik görevlisi yaralandı. Yaralı güvenlik görevlileri ambulansla KTÜ Farabi Hastanesi’ne gönderilirken, bölgede çatışmaların devam ettiği ve sis sebebiyle görüş alanının düşük olduğu kaydedildi.

Hastaneye kaldırılanlardan 1 asker 1 sivil şehit oldu.

PKKLI KALLEŞLERİN YERİNİ GÖSTEREN EREN BÜLBÜL ŞEHİT OLDU

Trabzon'a bağlı Maçka ilçesinde  hain kalleşlerle çıkan çatışmada Jandarma Başçavuş Ferhat Gedik ile beraber şehit olan 15 yaşındaki Eren Bülbül'ün "Biri de çıkıp demiyor ki Eren iyi ki varsın" şeklindeki Facebook mesajı yürek dağladı.

ERZAK ÇALAN TERÖRİSTLERİ GÖRDÜ

DHA'nın haberine göre kaldırıldığı hastanede hayatını kaybeden Eren Bülbül'ün, PKK'lı alçakların girdikleri evden erzak çalarken görüp hemen askerlere haber verdiği ortaya çıktı. Eren Bülbül, PKK'lı alçakların girdiği evi göstermek için askerlerle gelirken çıkan çatışmada terörist kurşunlarına hedef oldu.

YARALILARA İLİŞKİN VALİLİKTEN YENİ AÇIKLAMA

Valilikten yapılan yazılı açıklamada, teröristlere yönelik operasyonun genişletilerek sürdürüldüğü kaydedildi.

Yapılan açıklamada, "Maçka ilçemiz arazisinde sürmekte olan operasyonel etkinlik sırasında sağlanan sıcak temas esnasında iki güvenlik personelimiz yaralı bir sivil ve bir asker şehit oldu" ifadelerine yer verildi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal