Trabzon'da Kanalizasyona Düşen İşçi Yaşamını Yitirdi

Trabzon’un Ortahisar ilçesi Ayasofya mevkii sahilinde kanalizasyon temizleme çalışması esnasında kanalizasyona düşerek kaybolan firma çalışanın cesedine ulaşıldı.

22.05.2019-00:46 - (Son Güncelleme: 22.05.2019-00:37)

Trabzon'un Ortahisar ilçesinde kanalizasyon temizleme çalışmaları esnasında, dengesini kaybederek kanalizasyona düşen şahsın cesedine ulaşıldı.

DENGESİNİ KAYBEDEREK DÜŞTÜ  

Ulaşılan bilgiye göre, saat 17.00 sıralarında Ortahisar ilçesi Ayasofya mevkii sahilinde Trabzon Büyükşehir Belediyesi kanal temizleme aracında görevli firma elemanı Levent Şanlımeral (54) kanalizasyon temizliği yapıldığı esnada dengesini kaybederek 120 cm çapındaki kanalizasyonun içerisine düştü. Arkadaşlarının müdahalesiyle kurtarılmaya çalışılan şahıs bir anda kanalizasyon içerisinde akıntıya kapılarak gözden kayboldu. Bölgeye polis ve AFAD ekipleri çağrılırken, kayıp şahsı bulmak için dalgıçlardan da yardım istendi.

DÜŞTÜĞÜ YERDEN 400 METRE İLERİDE BULUNDU  

Arama çalışması esnasında Şanlımeral’in maskesi bulunurken, 6 saat süren çalışmanın sonucunda cansız bedeni düştüğü yerden 400 metre mesafede dalgıçlar tarafından kanalizasyon içinde bulundu. Cesedi otopsi için Adli Tıp Kurumu’na kaldırılan Şanlımeral’in aslen Adanalı olduğu ve 8 ay önce çalıştığı kanal temizleme firmasının personeli olarak Trabzon’a geldiği öğrenildi.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağıya kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal