TPAO'dan 9 Bin 200 Litre Ham Petrol Çalan 3 Şahıs, Yakalandı

Diyarbakır'da jandarma ekipleri, Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı'nın(TPAO) petrol boru hatlarından ham petrol çaldıkları belirlenen üç şahsı yakaladı. Zanlılara ait ev ve araçlarda gerçekleştirilen aramalarda, çoğunluğu gizli bölmelerde gizlenen 9 bin 200 litre ham petrol bulundu.

23.06.2020-11:27 - (Son Güncelleme: 23.06.2020-11:10) TPAO'dan 9 Bin 200 Litre Ham Petrol Çalan 3 Şahıs, Yakalandı

İl Jandarma Komutanlığı, Sur ilçesi Tezgeçer Mahallesi'nde oturan A.D.'nin, TPAO’nun petrol boru hatlarından çaldığı ham petrolü evinin altında olan ve özel olarak hazırlattığı tanklara ve depolara sakladığı ihbarı üzerine harekete geçti.

A.D.'nin, TPAO’nun petrol boru hattından çaldığı ham petrolü başka bir kişiye ait olan ve içinde özel bir tank olan kamyonla evindeki deposuna aldığı, oradan da ücret karşılığında vatandaşlara sattığı belirlendi. Harekete geçen ekipler, eve operasyon gerçekleştirdi. Zanlının evinde ve müştemilatında gerçekleştirilen aramada, nakliyede kullanılan kamyonun arka bölümüne özel olarak yaptırılmış tank içinde 6000 litre, evin bahçesinde olan su tankerinde 3000 litre, ahır bölümünde olan 2 varilde 200 litre olarak toplamda 9200 litre ham petrol bulundu.

Bulunan malzemelere el koyulurken, olayla ilintili üç zanlı yakalandı. Zanlıların işlemlerinin sürdüğü belirtildi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal