Toplam Sayısı 11 Oldu

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, eski otomobil koleksiyonuna bir yenisini daha eklediği bildirildi. Bahçeli’nin 11. aracı eski model bir Mercedes oldu.

30.04.2018-11:25 - (Son Güncelleme: 30.04.2018-11:22) Toplam Sayısı 11 Oldu

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, eski otomobil koleksiyonuna bir yenisini daha eklediği bildirildi. Bahçeli’nin 11. aracı eski model bir Mercedes oldu.

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, gazetecilerle yaptığı sohbette şunları söyledi:

“Eski model, tek kapılı spor bir Mercedes. Kırmızı, sarı arasında bir renk. Kibar duruşu olan bir araba. Plakası ise 06 TC 999. Bu tür arabalar İstanbul’da oluyor. Firma bir araba ürettiğinde en az 50 yıl yedek parçasını kullanacak stok bulunduruyor. Cumartesi, pazar fırsat buldukça dolaşıyoruz. Ferdi Tayfur’u çalıyoruz. Aheste gidince de toz atılmıyor. Arabalar genel merkezin garajında duruyor. 1973-74 modeller. Adam usanmış satayım da nasıl satayım derdinde. ‘Bir tane araba var Sayın Bahçeli görse nasıl olur’ diyenler oluyor. Piyasayı yükseltiyoruz galiba. Satıcılara önce belli etmiyoruz parayı öderken söylüyoruz. İlgilenen arkadaşlar var takip ediyorlar. Şeklinde konuştu.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal