TOKİ Sivas'ta Yüzlerce Aileyi Ev Sahibi Yaptı

TOKİ'nin Sivas'ta yaptığı toplu konutlar gerçekleştirilen törenle sahiplerini buldu. Törene katılan Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz ilk ev sahibinin kendisi belirledi.

12.06.2018-14:37 - (Son Güncelleme: 12.06.2018-13:57) TOKİ Sivas'ta Yüzlerce Aileyi Ev Sahibi Yaptı

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından Sivas merkezde yapılan 438 konutun kura çekimi Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz’ın teşrifi ile yapıldı. Kurada ev sahibi olma hayalini gerçekleştirenler büyük mutluluk yaşadı.

TOKİ tarafından Yenimahalle’de 2+1 ve 3+1 olarak yapılan konutlar için 4 Eylül Spor Salonu’nda kura çekimi gerçekleştirildi. Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, Sivas Valisi Davut Gül, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mehmet Nebi Kaya ile Şehit Aileleri ve Gazileri Dernek Başkanı Mustafa Hızal katıldı. Saygı duruşu yapılması ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan kura çekiminde açıklamalar yapan Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, "Toplu Konut İdaresi kura çekimi hayırlı uğurlu olsun. Emek verenlere sonsuz teşekkür ediyorum. Burada inşaatların yarısı tamamlanmış halde gelecek sene Haziran ayında teslimat olacak. Buradaki evlerden şehit yakınlarımıza teslimat yapıyoruz, engellilere teslimat yapıyoruz ve diğer Sivaslı hemşehrilerimize teslimat yapıyoruz. Şimdiye dek Sivas’ta 8 binden fazla toplu konutu halkımıza teslim ettik. Allah nasip ederse insanlarımız biz toplu konuttan ev almak istiyoruz der ise her birisinin isteklerini giderene dek TOKİ Sivas’ta ev yapmayı sürdürecektir. Allah sevdiklerinizle bu evlerin içinde bayram yapmayı nasip eylesin" dedi.

Konuşmanın sonrasında Bakan Yılmaz kura çekimini gerçekleştirerek ilk konutun hak sahibini tespit etti. Kura çekiminde ismi çıkanlar büyük mutluluk yaşadı.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal