Tokat'tan TSK'ya Bal Hediyesi!

Tokat Damızlık Arı Yetiştiricileri Birliği, Barış Pınarı Harekatı'nda görev yapan Türk askerine, moral ve güç olsun diye 1 ton 600 kilogram bal sevkiyatı yaptı.

25.10.2019-17:34 - (Son Güncelleme: 25.10.2019-17:30)

Tokat Damızlık Arı Yetiştiricileri Birliği, Türk Silahlı Kuvvetlerinin (TSK) Suriye'deki Barış Pınarı Harekatı'nda görev yapan Türk askerine, moral ve güç olsun diye 1 ton 600 kilogram bal sevkiyatı yaptı.

Fırat Nehri'nin doğusunu terör faaliyetinden arındırmak ve barış koridoru oluşturmak amacıyla yürütülen Barış Pınarı Harekatı'nda yer alan Mehmetçiğe ülkenin birçok kesiminden maddi ve manevi destek geliyor.

Tokat'ta Damızlık Arı Yetiştiricileri Birliği mensupları topladıkları 1 ton 600 kilogram çiçek balını, harekatta görev yan Mehmetçiğe göndermek için Tokat İl Jandarma Komutan Yardımcısı Jandarma Albay Birol Çavuşoğlu'na teslim etti. Bal kolileri ile "ay-yıldız" yapan birlik üyeleri, daha sonra kolileri araca yükledi.

Birlik Başkanı Ali Demir, Mehmetçiğe güç ve moral vermek için üyeler arasında bal kampanyası düzenlediklerini aktardı. Üyelerden 8 gün içinde 1 ton 600 kilogram bal topladıklarını belirten Demir, "Bu balları harekatta görev alan askerlerimize gönderiyoruz. Biz Türk milleti olarak onların yanındayız ve onlara minnettarız." dedi.

Albay Birol Çavuşoğlu ise Türk milletinin çok duyarlı olduğunu bildirerek, arkamızda bu kadar duyarlı bir millet olduktan sonra her işin üstesinden geleceğimize inanıyoruz. Bütün milletimize teşekkür ediyoruz." diye konuştu.



Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.









DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal