TikTok Fenomeni Gökhan Özbolat Bir Kadını Darp Ederken Canlı Yayın Yaptı

TikTok fenomeni Gökhan Özbolat, bir kadını darp ettiği esnada Instagram'dan canlı yayın yaptı.

24.08.2020-14:41 - (Son Güncelleme: 24.08.2020-14:35)

TikTok artık ülkemizde değil, bütün dünyada en popüler sosyal medya platformlarından biri haline geldi. TikTon'ta Komik videolar, kişilerinin kendilerinin kurduğu küçük senaryolu filmler bu uygulamada izleyicileriyle buluşuyor.

Fakat bazen her şey orada göründüğü gibi olmayabiliyor. Örneğin TikTok'ta ünlenen bir çiftin paylaştığı video çok konuşulmuş, ardından da Müge Anlı'ya kadar uzanan tuhaf gerçekler gün yüzüne çıkmıştı.

Şimdi de çok daha kötü, hatta korkunç bir hadiseye tanık oluyoruz. Adının Gökhan Özbolat olduğu söylenen şahıs TikTok fenomeni.

Kendine göre bir hayran kitlesi olduğunu da belirtilmekte. Gökhan Özbolat, sosyal medya hesapları üzerinden kan donduran bir şiddeti gerçekleştirdiği ana dair görüntüler gün yüzüne çıktı.

Konu olan video sosyal medyada oldukça tepki topladı. Hatta Gökhan Özbolat'ın tutuklanması için bir hashtag dahi oluşturuldu. Bu tepkilerin sonrasında Gökhan Özbolat, sosyal medya (Instagram) hesabı üzerinden açıklama yaptığı hikayeleri paylaştı. Fakat paylaşımlarına bakıldığında özrü kabahatinden büyük bir tabloyla karşı karşıya kalıyoruz.

Şiddettin hiçbir şekilde mazereti olamaz.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal