Ticari Takside Alkol Kullanırken Yakalandı

Bursa’da hastaneye gideceğini söyleyerek, yolda durdurduğu taksinin içinde alkol kullanırken emniyet kontrolüne takılan genç kadına 3 bin 150 lira para cezası verildi. Araçtan inmemek için polislere direnen alkollü genç kadın, bir müddet sonra taksiden indirildi.

18.01.2021-11:34 - (Son Güncelleme: 18.01.2021-11:34)

Hadise, merkez Yıldırım ilçesi Ankara Yolu Caddesi’nde yer alan kontrol noktasında gerçekleşti.

Öğrenilen bilgiye göre, sokağa çıkma yasağı nedeniyle denetim yapan emniyet güçleri, durdurdukları bir taksinin içinde müşteri olduğunu  gördü.

Emniyet güçlerinin ''neden dışarıdasınız'' sorusuna "hastaneye gidiyorum" yanıtını veren genç kadının izin belgesi olmadığı belirlendi. Bu esnada ticari taksinin için kontrol eden polisler, müşteri lan R.Ö.’nün elinde alkol bardağı olduğunu ve içerisinin de dolu olduğunu fark etti.

İdari ceza verilmek üzere araçtan inmesi söylenen R.Ö., polis memurlarına direnerek taksinden inmede zorluk çıkardı. Hemen hemen 15 dakika boyunca devam eden ikna uğraşlarının akabinde R.Ö araçtan indirildi.

Sokağa Çıkma Kısıtlamasına Uymamak kabahatinden 3 bin 150 lira para cezası verilen genç kadın, geldiği ticari taksiye tekrar binerek oradan uzaklaştı. R.Ö., o anları kayda alan gazetecilere  ''Ben hiçbir şey yapmadım, üzerimi aradılar bir şey çıkmadı, çekmeyin'' sözleriyle tepki gösterdi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal