Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan: Operasyonlarımızdan Sonra Fiyatlarda Düşüşler Başladı

Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan, yağtığı açıklamada 5 ilde sebze-meyve hallerine yapılan baskınların ardından fiyatlarda ciddi düşüşler olduğunu ifade etti.

10.02.2019-12:28 - (Son Güncelleme: 10.02.2019-12:19) Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan: Operasyonlarımızdan Sonra Fiyatlarda Düşüşler Başladı

YÜZDE 800'E VARAN FİYAT ARTIŞI
Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan, son günlerde gündemde olan sebze-meyve fiyatları ile ilgili açıklamalarda bulundu. Bakan Pekcan, fırsatçılara yapılan baskınlar hakkında, "5 ildeki hallerde yapılan operasyonlarda sebze ve meyvelerin alış-satış fiyatlarında yüzde 800'lere varan artış tespit ettik." diye konuştu.

88 FİRMAYA 2 MİLYON LİRANIN ÜSTÜNDE CEZA

Yapılan baskınlar sonucunda kesilen cezalar hakkında da bilgi veren Bakan Pekcan, "İlk verilere göre, fahiş fiyat uygulayan 88 firmaya 2 milyon liranın üzerinde idari para cezası verilmesi için işlem başlattık." ifadelerini kullandı.

OPERASYONLAR ETKİSİNİ GÖSTERDİ

Yapılan baskınların olumlu etkisi olduğunu söyleyen Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan, "Operasyonlar sonucu hallerde satılan sebze ve meyve fiyatlarında ciddi oranlarda düşüşler görülmeye başlandı." dedi.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal