THY'den Yurt İçi Seferlere Coronavirüs Düzenlemesi

Yurt dışı seferlerini iptal eden Türk Hava Yolları, aldığı son kararla Covid-19 virüsünün risk boyutuna bir kez daha vurgu yaptı. THY Genel Müdürü Bilal Ekşi salgın sebebiyle iç hat seferlerine sınırlama getirdiklerini açıkladı.

28.03.2020-08:17 - (Son Güncelleme: 28.03.2020-08:07) THY'den Yurt İçi Seferlere Coronavirüs Düzenlemesi

Yurt dışı seferlerini iptal eden Türk Hava Yolları, aldığı son kararla Covid-19 virüsünün risk boyutuna bir  kez daha vurgu yaptı. THY Genel Müdürü Bilal Ekşi salgın sebebiyle iç hat seferlerine sınırlama getirdiklerini açıkladı.

Türk Hava Yolları (THY) tüm yurt dışı yolcu seferlerini askıya aldı. İç hat seferlerini ise bugünden itibaren İstanbul ve Ankara'dan bazı büyükşehirlere olacak şekilde azalttı.

THY Genel Müdürü Bilal Ekşi, yeni tip coronavirüs (COVID-19) sebebiyle aldıkları yeni önlemleri Twitter hesabı üzerinden dile getirdi.

HY Genel Müdürü Bilal Ekşi'nin konuya yönelik açıklaması tam olarak şöyledir: "Tüm yurt dışı yolcu seferlerimiz durdurulmuştur. İç hat seferlerimiz Cumartesi 23.59'dan itibaren İstanbul ve Ankara'dan bazı büyükşehirler ile sınırlandırılmıştır."

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal