THY'den Yeni Aktarmasız Sefer Düzenlemeleri

Türk Hava Yolları (THY), Vietnam'ın başkenti olan Hanoi ile Ho Chi Minh'e direkt sefer düzenleyecek.

11.09.2019-15:05 - (Son Güncelleme: 11.09.2019-14:35)
Türk Hava Yolları (THY), Vietnam'ın başkenti olan Hanoi ile Ho Chi Minh'e aktarmasız sefer yapacak.
 
THY Basın Müşavirliği'nden gelen bildiriye göre, THY bağlantılı seferler gerçekleştirdiği Hanoi ve Ho Chi Minh'e 11 Eylül'den başlayarak doğrudan havalanacak. Seferler İstanbul (IST)-Ho Chi Minh (SGN)-İstanbul (IST) ve İstanbul (IST)-Hanoi (HAN)-İstanbul (IST) parkurlarında gerçekleşecek.
 
Ho Chi Minh'e haftalık tüm günleri, Hanoi'ye ise haftanın altı günü frekans (pazar günü hariç) uçuş yapılacak. Başkent Hanoi'ye seferler 2020'nin Nisan ayından başlayarak yedi frekansa yükseltilecek.
 
Saigon Nehri'nin etrafını sardığı Ho Chi Minh, 2010 senesinin Aralık ayında bayrak taşıyıcının uçuş ağına dahil oldu. Güneydoğu Vietnam'da yer alan metropol, ülkenin en önemli finans noktası olmasıyla beraber aynı zamanda yoğun bir nüfusa sahip olan bölge ışık gökdelenleri, süslü tapınakları ve pagodaları ile dikkat çekiyor.
 
THY'nin 2016 senesinin Haziran ayında seferlerini başlattığı Hanoi da dünyanın en eski başkentlerinden biri olmasıyla meşhurdur. Şehir, çeşitli kültürlerin etkisi ile meydana gelen tarihi mimarisi ve zengin kültürüyle gezginlere benzersiz bir seyahat deneyimi imkanı sunuyor. Aynı zamanda Kuzey Vietnam'ın ticari, kültürel ve eğitim merkezi olan Hanoi, UNESCO Dünya Mirası olarak ünlü Ha Long Koyu'na çok yakın konumda bulunuyor.
 
Son Gündem Haberleri için aşağı kaydırınız.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal