THY Personeli Bu Kez Yardım İçin Uçtu

THY kabin memurlarınca kurulan "İyiliğe Uçanlar Platformu" üyeleri, Tanzanya'nın Darüsselam kentinde yaşayan ihtiyaç sahibi çocuklara yardımda bulunmak amacıyla Afrika'ya uçtu.

16.11.2019-11:51 - (Son Güncelleme: 16.11.2019-11:51)

Türk Hava Yolları (THY) kabin memurları tarafından kurulan "İyiliğe Uçanlar Platformu" üyeleri, Tanzanya'nın Darüsselam kentinde bulunan Aşure Vakfı Yetimhanesi ve çevre mahallelerde yaşayan ihtiyaç sahibi çocuklara yardımda bulunmak için Afrika'ya gitti.

Açıklamada görüşlerine yer verilen kaptan pilot Işık, dünyanın 126 ülkesinde 300'den fazla noktaya uçtuklarını ve bazı ülkelerde en temel ihtiyaç olan temiz suya ulaşımın dahi mümkün olmadığını belirterek, bugün bir kez daha THY'nin kalplere nasıl dokunduğunu gördüklerini söyledi.

Işık, "Burada olmaktan hem çok mutluyum hem de gördüklerim nedeniyle biraz buruk haldeyim." şeklinde konuştu.

THY ikinci pilotu Karataş da dünyadaki hiçbir şeyin çocukların mutluluğundan daha önemli olmadığını aktararak, organizasyonda emeği geçenlere teşekkür etti.

Kabin memuru Aksoy, "Bu coğrafyada yaşananlara şahit olanlar eminim ki hayatları boyunca daha zor bir dünya ile karşılaşmıyorlardır. Buraya gelmeden önce tahmin ettiğimden çok daha kötüsüyle karşılaştım.

Her çocuğun asgari olarak sahip olması gereken şeyleri bizim burada onlara ödülmüş gibi vermemiz insanın içini acıtıyor." değerlendirmelerinde bulundu.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırınız.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal