THY Özel Tasarımlarını Beğeniye Sundu

İstanbul Yeni Havalimanı açılışı öncesi Türk Hava Yolları'nın görevlileri yeni kıyafet tasarımları ile poz verdi.

29.10.2018-16:20 - (Son Güncelleme: 29.10.2018-16:04) THY Özel Tasarımlarını Beğeniye Sundu

İstanbul Yeni Havalimanı açılışı öncesi Türk Hava Yolları'nın görevlileri yeni kıyafet tasarımları ile poz verdi.

Türk Hava Yolları’nın İstanbul Yeni Havalimanı’yla beraber tasarladığı yeni kıyafetleri, ihtişamlı açılışa saatler kala objektiflere yansıdı. Kabin görevlileri yeni kıyafetleriyle ilk defa poz verdi.

Geçtiğimiz Eylül ayında kabin görevlilerine ilişkin yeni kıyafetlerini kamuoyuna gösteren Türk Hava Yolları, ilk fazının açılışı yapılacak olan İstanbul Yeni Havalimanı’nda bu tasarımları davetlilerin beğenisine sundu. Bu şekilde yeni tasarımlar ilk defa görücüye çıktı. Bölgedeki bazı davetliler kabin görevlileri ile fotoğraf çektirdi.

ÖZEL TASARIMLAR

Türk kültüründeki pek fazla klasik ayrıntıdan yola çıkarak yapılan yeni üniformaların tasarımını, Milano merkezli modacı Ettore Bilotta yaptı. Türk Hava Yolları’na özel oluşturulan koleksiyondaki kumaş ve aksesuarların ayrıntılarında bulunan 'Flow/Akış' deseni, yerel zanaatkarların elinden çıkmış cam eşyalarda, seramiklerde ve yine hat sanatında oldukça fazla kullanılan klasik hareketlerin modern dokunuşlarla harmanlanması neticesinde ortaya çıktı.

İstanbul Boğazı’ndaki akış ve hareketlerden de izlenim taşıyan 'Flow/ Akış' deseni aynı zamanda, Doğu ile Batı’nın kesişme noktası olan İstanbul’un sahip olduğu dinamik enerjiyi de üzerinde taşıyor.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal