THY, Çin Seferlerini Şubat Sonuna Kadar Durdurdu

THY'nin, Çin'de Pekin, Guangzhou, Şangay ve Xian şehirlerine gerçekleştirdiği seferler için daha önce 9 Şubat'a kadar aldığı durdurma kararını şubat ayı sonuna kadar uzattığı belirtildi.

03.02.2020-17:39 - (Son Güncelleme: 03.02.2020-17:17)  THY, Çin Seferlerini Şubat Sonuna Kadar Durdurdu

THY'nin, Çin'de Pekin, Guangzhou, Şangay ve Xian şehirlerine gerçekleştirdiği seferler için daha önce 9 Şubat'a kadar aldığı durdurma kararını şubat ayı sonuna kadar uzattığı belirtildi.

Türk Hava Yolları (THY) Basın Müşaviri Yahya Üstün, Çin'de Pekin, Guangzhou, Şangay ve Xian şehirlerine düzenledikleri seferler için daha önce 9 Şubat'a kadar aldıkları durdurma kararını şubat ayı sonuna kadar uzattıklarını açıkladı.

Üstün, Twitter aracılıyla yaptığı açıklamada, "Koronavirüsü kaynaklı durumu tüm ulusal ve uluslararası otoriteler ile temas halinde takip etmekteyiz. Bu doğrultuda, Pekin, Guangzhou, Şangay ve Xian şehirlerine düzenlediğimiz seferlerimizi şubat ayı sonuna kadar durduruyoruz. Gelişmeleri aktarmaya devam edeceğiz." dedi.
THY, daha önce Pekin, Guangzhou, Şangay ve Xian şehirlerine düzenlenen seferleri 9 Şubat'a kadar durdurma kararı almıştı.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırınız.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal