THY, 23 Haziran Seçimlerinde Oy Kullanacaklar İçin İptal Süresini 8 Haziran'a Kadar Uzattı

Türk Hava Yolları, 23 Haziran'da tekrarlanacak İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimlerinde oy verecek yolcularının bilet iade ve değişikliği yapabilecekleri süreyi, 8 Haziran'a dek uzattı.

01.06.2019-14:22 - (Son Güncelleme: 01.06.2019-19:51)

THY Basın Müşavirliği'nden yayınlanan açıklamaya göre, 26 Mayıs ve öncesinde biletleri düzenlenmiş, 23 Haziran gününü içine alan tarihlerde İstanbul çıkışlı dış hat uçuşu veya İstanbul çıkışlı-varışlı iç hat uçuşu olan yolcuların değişiklikleri 8 Haziran'a dek uzatıldı.

"İADE İŞLEMİ ÜCRETSİZ YAPILACAK"

Açıklamada "Yeni rezervasyonun orijinal seyahat tarihinden 7 gün önce ya da 7 gün sonrasında bir uçuş yapılması halinde rezervasyon değişiklikleri bedava yapılacaktır. Hiç kullanılmamış biletler bedava iade olacaktır. Kısmi olarak kullanılmış, seyahatin tamamlanmamış olduğu biletlerde, biletin kullanılmayan uçuşlarına ait iade işlemi bedava yapılacaktır. Bilet süresinin uzatılması; herhangi bir ücret farkı ve ceza olmaksızın biletin geçerliliği orijinal seyahat tarihinden 7 gün sonrasına dek uzatılabilecektir. İlgili uygulamalar Türk Hava Yolları ve AnadoluJet'in icra ettiği seferlerde geçerli olacaktır. İlgili işlemler Türk Hava Yolları satış ofisleri, çağrı merkezi ve biletin satın alındığı acenteler tarafından yapılabilecektir" denildi.

THY, daha önce yaptığı açıklamada 20-26 Haziran'da yapılacak İstanbul kalkışlı ve varışlı seyahatlerin 15 Mayıs tarihine dek değiştirebileceğini duyurmuştu.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal