THY 16 Temmuz'da İran'a Seferlere Başlıyor

11 Haziran itibarıyla yurt dışı uçuşlara tekrar başlayan THY, 16 Temmuz'dan itibaren İran'a uçuşlara başlayacağını duyurdu.

26.06.2020-14:08 - (Son Güncelleme: 26.06.2020-14:04) THY 16 Temmuz'da İran'a Seferlere Başlıyor

Coronavirüs tedbirleri kapsamında yurt dışı uçuşlarını askıya alan Türk Hava Yolları (THY) yurt dışı ve içi uçuşlarına tekrar başladı.

THY tarafından yapılan açıklamada 16 Temmuz'dan itibaren İran uçuşlarına başlanacağı belirtildi. Yapılan açıklamada, "Ulusal ve uluslararası sağlık otoriteleri ile yaptığımız titiz çalışmaların sonucunda daha sağlıklı ve güvenli standartlara sahip uçuşlarla sevdiklerimize, keşiflerimize ve biriktirilecek anılarımıza tekrar kavuşuyoruz. Bu dönemde plan yapmanın ne kadar zor olduğunu bildiğimiz için sizlere esnek seyahat imkanları sunmaktan mutluluk duyuyoruz. 20 Temmuz 2020ye kadar alacağınız biletlerinizi 31 Aralık 2021 tarihine kadar yapılacak başka bir uçuş için değiştirebilir ya da tarihini daha sonra belirlemek üzere biletinizi açığa aldırabilirsiniz. Detaylı bilgi için Esnek seyahat sayfamızı incelemeyi unutmayın. Uçuş takvimi temmuz ayı sonuna kadar uygulanacak uçuşlarımızı göstermektedir. Yeni seyahatleriniz için uçuş planımız güncellendikçe bu sayfadan sizlerle paylaşacağız." ifadelerine yer verildi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal