Teslim Olan Terörist PKK'nın İğrenç Yüzünü Bir Kez Daha Ortaya Çıkardı!

Bölücü terör örgütü PKK'dan kaçan bir terörist örgütün iğrenç yüzünü bir kez daha ortaya çıkardı. T.Ö. isimli terörist örgütün 9 ile 16 yaşındaki çocukların lider kadro için yapılan eğlencelerde dans etmeye, şarkı söylemeye ve farklı gösteriler yapmaya zorlandığını itiraf etti.

22.09.2018-09:30 - (Son Güncelleme: 22.09.2018-09:22) Teslim Olan Terörist PKK'nın İğrenç Yüzünü Bir Kez Daha Ortaya Çıkardı!

Terör örgütü PKK'dan kaçan T.Ö. adlı militan, 'Gençler taburu' ismi verilen ve yaşları 9 ile 16 arasında farklılık gösteren çocukların, terör örgütünün elebaşları için yapılan eğlencelerde dans etmeye, şarkı söylemeye ve farklı gösteriler yapmaya zorlandığını itiraf etti.

PKK'DAN KAÇAN TERÖRİST TSK'YA SIĞINDI

Türk Silahlı Kuvvetleri'nin (TSK) son dönemde terör örgütlerine vurduğu büyük darbelerin ardından örgüt çözülmeye başladı. 2 Eylül'de terör örgütünden firar eden T.Ö. isimli terörist TSK'ya sığındı. T.Ö.'nün aktardıklarından, bölücü teröristlerin çocukları iğrenç bir biçimde kullandığı meydana çıktı.

DANS ETMEYE, ŞARKI SÖYLEMEYE ZORLANIYORLAR

T.Ö'nün sorgusunda, Irak'ın kuzeyindeki Gara bölgesinde örgütün 'gençler taburu' ismini verdiği ve yaşları 9 ile 16 arasında farklılık gösteren çocukların, örgütün elebaşları için yapılan eğlencelerde dans etmeye, şarkı söylemeye ve farklı gösteriler yapmaya zorlandığı bilgisini verdi.

TACİZİN HER TÜRLÜSÜNE MARUZ KALIYORLAR

T.Ö., eşi benzeri olmayan bir istismara, tacizin her şekline ve şiddete maruz kalan çocukların, emniyet birimlerine teslim olmak için fırsat kolladığını fakat yakalananların infaza dek giden cezalar verildiğini itiraf etti.

ÇÖZÜLMELER HIZLANDI, PKK'YA KATILIMLAR CİDDİ ORANDA DÜŞTÜ

Öte taraftan güvenlik kaynakları, son dönemde verilen kayıplardan sebeple örgütteki çözülmenin arttığnı, PKK'dan kaçışların sıklaştığını ve katılımların çok önemli oranda azaldığını ifade etti.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal