Teslim Olan Terörist Örgütün Sapkın İlişkilerini Tek Tek Anlattı!

Güvenlik güçlerine teslim olan terörist örgütün içindeki sapkın ilişkileri gözler önüne serdi. Örgüt elebaşı Karayılan'ın bu ilişkiler yüzünden koruması ile kavga ettiği ve korumasının Avrupa'ya kaçtığı da öğrenildi.

10.10.2018-12:48 - (Son Güncelleme: 10.10.2018-12:42) Teslim Olan Terörist Örgütün Sapkın İlişkilerini Tek Tek Anlattı!

Güvenlik birimlerine 12 Eylül'de teslim olan bir teröristin ifadesi, terör örgütü PKK içerisindeki çarpık ilişkileri gözler önüne serdi.

İNFAZ EDİLMEKTEN KORKUP AVRUPA'YA KAÇTILAR

Güvenlik ekiplerine 12 Eylül'de teslim olan T.G. adlı terörist, ifadesinde elebaşı Murat Karayılan'ın sapkın ilişki içinde oldukları bir kadın terörist sebebi ile kendi korumasıyla kavga ettiğini, korumasının bu kavga neticesinde Ç.E. adlı kadın teröristle Avrupa'ya gittiğini, kaçmalarının nedeninin örgüt içinde giderek fazlalaşan infazlardan çekinmeleri olabileceğini ifade etti.

DÜŞÜK POZİSYONDAKİ ERKEK TERÖRİSTLE İLİŞKİSİ YÜZÜNDEN MEVKİSİ DÜŞÜRÜLDÜ

Teslim olan terörist, Munzur bölgesinde S.G. isimli bir erkek teröristin benzer sebeple infaz edildiğini söyledi. Etkin durumda olan Z.S. adlı diğer bir kadın teröristin ise kendinden düşük mevkideki bir erkek teröristle alakası sebebiyle daha düşük bir mevkiye getirildiğini söyleyen T.G. adlı terörist, üst mevkilerdeki teröristlerin kendi zevklerini düşünürken diğer teröristlerin izbe mağaralarda köle gibi çalışmaya yada çatışmalarda ölüme gönderildiğini söyledi.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal