Teröristlere Ait Olduğu Saptanan 17 Sığınak ve Mühimmat İmha Edildi

Diyarbakır'ın Silvan, Hazro, Lice ve Kulp ilçeleri kırsalında terör yuvası olduğu ve sığınak olarak kullanıldığı belirlenen 17 sığınağa operasyon düzenlendi. Operasyonda çok sayıda mühimmat ele geçirildi.

28.03.2019-10:08 - (Son Güncelleme: 28.03.2019-09:59) Teröristlere Ait Olduğu Saptanan 17 Sığınak ve Mühimmat İmha Edildi

Diyarbakır'ın Silvan, Hazro, Lice ve Kulp kırsalında gerçekleştirilen operasyonlarda 17 adet sığınağa baskın yapıldı. Bu sığınaklarda bulunan el yapımı patlayıcılar ile envai çeşit silah Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından ele geçirlidi.

KIŞ AYLARINDA SIĞINAK OLARAK KULLANDIKLARI ORTAYA ÇIKTI

Türk Silahlı Kuvvetleri'nin son dönemdeki terör operasyonları neticesinde inleridnen çıkma cesareti göstermeyen teröristlerin, kış aylarında kullandıklaraı sığınaklara da operasyon gerçekleştirildi.

El yapımı patlayıcılar, envai çeşit silah ve teröristlere ait giyisiler ile besin gıdalarının bulunduğu sığınaklar tarumar edildi.

UYUŞTURUCU DA BULUNDU

Lice ilçesi Kerpiçören Köyü'nde ise bir eve yapılan baskın ile evdeki 10 kilogram esrar ele geçirildi. Narko-terör timlerinin incelemeleri sonucunda terör yuvalarında uyuşturucu maddelerin de bulunduğu tespit edilmişti.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal