Teröristler İki Köylüyü Araçlarını Yakarak Öldürdü!

Şırnak'ta peynir satmak için köyden ilçeye giden iki kişi PKK'lı teröristler tarafından durduruldu. PKK'lılar önce aracı yaktı sonrasında da iki köylüyü öldürdü.

22.09.2018-12:58 - (Son Güncelleme: 22.09.2018-12:53) Teröristler İki Köylüyü Araçlarını Yakarak Öldürdü!

Şırnak'ın Beytüşşebap ilçesinde terör örgütü PKK militanları tarafıdnan kaçırılan iki köylü, araçları yakılarak öldürüldü.

Edinilen bilgiye göre, Beytüşşebap ilçesinin Pirinçli köyünde ikamet eden Ebubekir Adıyaman ve Selman Öztunç, peynir satmak için Siirt'in Pervari ilçesine bağlı Doğan köyüne gitmek için yola koyuldu.

Adıyaman ve Öztunç'un uzun zaman eve gelmemesi ardından şüphelenen aileler, durumu jandarmaya ihbar etti.

Jandarma ve vatandaşlar tarafından gerçekleştirilen aramada, Adıyaman ve Öztunç'un cansız bedenleri Doğan köyü arazisinde bulundu.

Gerçekleştirilen incelemede, iki kişinin PKK'lı militanlar tarafından kaçırıldığı, araçları yakıldıktan sonra öldürüldükleri belirlendi.

Teröristler tarafından katledilen iki köylünün canszı bedenleri, 23. Jandarma Piyade Tümen Komutanlığı helikopteri ile Şırnak Devlet Hastanesi morguna sevk edildi.

Gerçekleştirilen otopsinin sonrasında Adıyaman ve Öztunç'un cenazesi, akrabaları tarafından gözyaşları içinde Pirinçli köyü mezarlığına defnedildi.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal