Teröristler Avrupa'da Eylem Hazırlığında!

ABD’nin Münbiç’te sırt sırta olduğu, silah ve mühimmat yardımı yağtığı PKK/PYD’nin 11 Eylül saldırısının bir benzeri için hazırlık yaptığı ortaya çıktı.

20.02.2018-08:44 - (Son Güncelleme: 20.02.2018-08:31) Teröristler Avrupa'da Eylem Hazırlığında!

ABD'nin Münbiç'te sırt sırta dayandığı, binlerce TIR ağır silah yardımında bulunduğu terör örgütü PKK/PYD'nin 11 Eylül saldırılarının bir benzeri için hazırlık yaptığı ortaya çıktı. Güvenlik güçlerine teslim olan PKK'lı teröristlerin konuşmaları terör örgütünün hain planını tüm dünyada açığa çıkardı.

Teslim olan iki üst düzey PKK'lı "Avrupa ülkelerine Kandil ve PYD yönetimi tarafından 15 militandan meydana gelen fedai timi gönderildi. Bu militanlar Avrupa'da PKK destekçisi siyasetçilerin de yardımıyla uçuş okullarında pilot eğitimi alacak" şeklinde konuştu. Bu 15 teröristin isimlerinin PKK'da bile gizli tutulduğunu ifade eden itirafçılar, eğitim alanların arasında kadın teröristlerinde bulunduğunu açıkladı.

EYLEM HAZIRLIĞINDALAR

PKK'lı teröristlerin uçak kaçırarak Amerika'da yapılan 11 Eylül saldırısı benzeri fedai eylemleri hazırlığında oldukları öğrenildi. Bu teröristlerin ayrıca sansasyonel eylem için de güdümlü füze ve tam donanımlı roketatar eğitimi de aldıklarını ifade ettiler.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal