Teröristbaşının Kardeşi Osman Öcalan'dan Seçim Açıklaması Geldi

Teröristbaşı Abdullah Öcalan'ın kardeşi Osman Öcalan'dan İstanbul seçimleriyle ilgili değerlendirme geldi. Öcalan, "Kürtler için CHP'nin hiçbir projesi yoktur" dedi.

22.06.2019-10:47 - (Son Güncelleme: 22.06.2019-10:44)

İmralı Cezaevi'nde tutuklu olan PKK'nın sözde lideri Abdullah Öcalan'ın kardeşi Osman Öcalan, TRT Kurdi'ye İstanbul seçimlerini değerlendirdi. CHP İstanbul Adayı Ekrem İmamoğlu'nu eleştiren Öcalan, "Kürtler için CHP'nin hiçbir projesi yoktur" dedi.

Terör örgütü PKK'nın sözde lideri Abdullah Öcalan, 23 Haziran İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimlerinde HDP'ye tarafsızlık daveti yaptı. HDP de mesele ile alakalı yaptığı açıklamada 23 Haziran'da Ekrem İmamoğlu'nu destekleyeceğini duyurdu.

"İMAMOĞLU, KÜRTLERDEN KAÇTI"

Öcalan'ın çağrısının anımsatılması üstüne Osman Öcalan, "Ekrem İmamoğlu önemli bir mesaj vermedi Kürtler için. Elinden geldiği kadar Kürtlerden kaçtı ve kendini onlardan bağımsız tutmaya uğraştı. Kürtler için CHP'nin hiçbir projesi yoktur" diye konuştu.

"KÜRTLER ÖCALAN'I DİNLEYECEKTİR"

"CHP Kürtlere yakın değil olmadı ve yalnızca Türkleri ileri sürdü, tuttu. Kürtleri ciddiye almadılar ve hesap dahi edilmedi. Ve Kürtler hiçbiriyle sormadılar" diyen Osman Öcalan, Kürtlerin Öcalan'ı dinleyeceklerini ifade etti.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal