Terörist Demirtaş CHP'den Yardım İstedi!

Eski HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'ın büyük abisi PKK'lı terörist Nurettin Demirtaş'ı Afrin korkusu sardı.

20.02.2018-08:52 - (Son Güncelleme: 20.02.2018-08:48) Terörist Demirtaş CHP'den Yardım İstedi!

Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından gerçekleştirilen Zeytin Dalı Harekatı'ndan rahatsız olan terörist Demirtaş, CHP'den yardım talebinde bulundu.

Türk askerinin ÖSO ile beraber Afrin'i terör örgütlerinden arındırmak ve sınır güvenliğini kontrol altına almak için başlattığı Zeytin Dalı Harekatı sürüyor. Teröristleri hem bölgeyi kaybetme hem de ölüm korkusu her geçen gün giderek sarıyor.

Korku ve paniğe kapılan teröristlerden birisi de eski HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'ın büyük kardeşi Nurettin Demirtaş oldu.

PKK'lı terörist Demirtaş, Zeytin Dalı Harekatı'na yönelik PKK kanalına açıklamalarda bulundu. CHP'nin kendilerine yeterince destek olmadığını ifade eden terörist Demirtaş, Afrin'de aldıkları ağır darbein ardından CHP'den yardım istedi.

Demirtaş, "Ne yazık ki CHP'den beklenen bir durum olmamasına rağmen Afrin saldırısına karşı çıkmadılar. CHP içerisindeki dürüst unsurların kesinlikle tavır alması lazım. Yani şu inancı taşıyoruz ki CHP içerisinde herkes Afrin saldırısını desteklemiyor." şeklinde konuştu.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal