Terör Örgütünden Kaçan Terörist Gerçekleri İfade Etti

Şırnak'ta güvenlik güçlerinin ikna çalışmaları sonucunda hain terör örgütü PKK'dan kaçarak güvenlik güçlerine teslim olan kadın terörist örgütün kamplarında yaşanan kan donduran olayları anlattı.

26.11.2020-21:24 - (Son Güncelleme: 26.11.2020-21:23) Terör Örgütünden Kaçan Terörist Gerçekleri İfade Etti

Terör örgütüne 2008 yılında katıldığı ve eğitim aldıktan sonra Irak ve Suriye bölgelerinde faaliyetlerde bulunan kadın terörist Emniyet güçleri tarafından geçtiğimiz günlerde ikna edilmişti. Kadın terörist ifadesinde, 'Tecavüz konusunda kadın - erkek fark etmiyordu, erkeklere de aynı şeyleri yapıyorlar. Bu iğrenç durumu birçok kişi yaşıyordu dedi.

'TECAVÜZ OLAYLARINA ŞAHİT OLDU'

Kamplarda kaldığı dönemde erkek teröristlerin kadın ve erkeklere tecavüz ettiğine şahit olduğunu anlatan E.C, örgütün acımasız ve kirli yüzüne ilişkin, "Beni ilk götürdükleri yer Van'daki HDP binasıydı. Daha önce oraya hiç gitmemiştim. Orada iki kadın biraz konuştuktan sonra beni başka bir adamın yanına götürerek teslim ettiler." dedi.

'ERKEKLERE DE AYNI ŞEYLERİ YAPIYORLAR'

'Kaçmak isterken yakalanan bir kadın teröristin tecavüze uğradığını belirten E.C, tecavüz eden sözde takım komutanının olaydan sonra rahatça dolaştığını anlattı ve 'İki gün ormanda buna maruz kalan kadın geri geldiğinde olanları bize anlattı. Odada bir süre tek kaldı. Sürekli bağırıyor, küfür ediyor, ölmek istediğini söylüyordu. Ben bunları kimsenin yaşamasını istemiyorum.

Takım komutanının tecavüz ettiğini söylemesine rağmen 'o böyle bir şey yapmaz' dediler. O adam serbest dolaşıyordu. Birçok olaya şahit oldum. Bunlar sadece kadın değildi, erkekler de vardı. Orada kadın-erkek fark etmiyordu. Erkeklere de aynı şeyleri yapıyorlar. Bu iğrenç bir durum. Bunu sakın unutmasınlar, erkek-kadın onlar için fark etmiyor" dedi.

'15 YAŞINDAKİ KIZA TECAVÜZ EDİLMİŞ'

Kendisine de tecavüz girişiminde bulunulduğunu anlatan E.C., 'Bağırdım, çağırdım, sesimi duyup gelenler oldu. Ben şanslıydım. Benim gibi şanslı olmayanlar da olabilir çünkü tecavüze uğrayan bir sürü kişi oldu. Anlattığımda inanmadılar, 'Öyle bir şey asla yapmaz, sen yalan söylüyorsun.' dediler. Ailem hakkında bir sürü şey söylediler. 'Sen kültür almamışsın, biz senin gibilere böyle yapıyoruz, kendimizi tatmin ediyoruz.' diyorlardı. 15 yaşındaki kız bile tecavüze uğruyordu' şeklinde konuştu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal