Terör Örgütü PKK'ya Bahar Operasyonu!

Hakkari'de güvenlik kuvvetleri tarafından, terör örgütü PKK'ya ilişkin bahar operasyonu düzenleniyor. Barış ve huzur ortamını bozmayı amaçlayan terör örgütüne ilişkin yurt içi ve yurt dışında operasyonlar sürüyor.

07.03.2019-14:09 - (Son Güncelleme: 07.03.2019-13:58) Terör Örgütü PKK'ya Bahar Operasyonu!

Gerçekleştirilen başarılı operasyonlarla eli kanlı terör örgütü PKK'ya ağır darbe indiren güvenlik güçleri, gece gündüz fark etmeden teröristlere nefes aldırmıyor. Güvenlik güçleri, ülke içindeki teröristlerin etkisiz hale getirilmesi amacı ile  yaptıkları operasyonlarına iklim şartlarını gözetmeksizin sürdürüyor. Hakkari'de jandarma ve polis özel harekat ekiplerinin katılımı ile Kavaklı bölgesinde terör unsurlarına ilişkin bahar operasyonu başlattı..

'ÇAKALLARA DAR EDİN BURALARI'

Operasyonun başında bulunan İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Nuri Öztürk ve İl Emniyet Müdürü Süleyman Suvat Dilberoğlu da güvenlik kuvvetleri ile beraber araziye çıktı. Dağlık alanda arama tarama faaliyeti yapan güvenlik kuvvetlerine telsizden seslenen Dilberoğlu, ''Hepinizi gözlerinizden öpüyorum, tebrik ediyorum. Allah yardımcınız olsun. Çakallara dar edin buraları.' ifadelerni kullandı.

PKK'lıların saklanabileceği mağaraları tek tek arayan güvenlik kuvvetleri, yer yer meskun mahal operasyonları da gerçekleştiriyor.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal