Terör Örgütü PKK-KCK'ya Baskın! Çok Sayıda Gözaltı

Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığı'nın terör örgütü PKK/KCK'ya yönelik başlattığı soruşturma kapsamında, eşzamanlı operasyon yapıldı. Operasyonda çok sayıda kişi göz altına alındı.

10.10.2018-08:28 - (Son Güncelleme: 10.10.2018-08:23) Terör Örgütü PKK-KCK'ya Baskın! Çok Sayıda Gözaltı

Terör örgütlerine Ekim darbesi ağır oldu! Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığı'nın terör örgütü PKK/KCK'ya yönelik başlattığı soruşturma kapsamında, eşzamanlı operasyon yapıldı. Operasyonda çok sayıda kişi göz altına alındı. Cumhuriyet Başsavcılığı, Diyarbakır, İstanbul, Van, Şırnak, Şanlıurfa, Batman, Mersin ve Mardin'de eşzamanlı operasyonlar gerçekleştirildi. Ayrıca Van merkezli İstanbul, Sakarya, Bursa, Çanakkale ve Antalya'da da baskınlar düzenlendi.

Yapılan eş zamanlı operasyonlarda, toplam 158 şüpheli gözaltına alındı. PKK/KCK'nın sözde Belçika sorumlularından Devlet Aslan Batman'da yakalandı. Aslan'ın elinde uzun namlulu silahla ve terörist başı Abdullah Öcalan resminin önünde çekilmiş fotoğrafları bulundu. Batman'da ayrıca gözaltına alınan HDP İl Eş Başkanı Nizamettin Toğuç'un da aralarında bulunduğu 7 kişi tutuklandı.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal