Terör örgütü PKK, 14 Kız Çocuğunu Kandırarak Dağa Çıkardı

Mehmetçik'in gerçekleştirdiği başarılı operasyonlar sebebiyle kaçacak mağaraları kalmayan PKK'lı alçaklar, ufak kız çocuklarını silah altına almaya başladı.

05.08.2020-17:59 - (Son Güncelleme: 05.08.2020-17:46) Terör örgütü PKK, 14 Kız Çocuğunu Kandırarak Dağa Çıkardı

Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK), terör örgütü PKK'ya karşı hem yurt içinde hem de yurt dışında oldukça ağır darbeler vurdu.

Peş peşe gerçekleştirilen operasyonlarla adeta kolu kanadı kırılan alçak terör örgütü, küçük kız çocuklarını kandırarak dağa kaçırdı.

14 KIZ ÇOCUĞUNA SİLAH VERİLDİ

Daha 12-13 yaşlarında olan küçük kız çocukları silahlandıran PKK'lı teröristler, dağda çekilen resimleri kendi medya araçları üzerinden yayınladı.

PKK'NIN HAİN PLANI

PKK'lı alçak teröristlerin ufak çocukları silahlandırıp Türk askerine karşı sahaya çıkarması, örgütün hain planlarını da gözler önüne serdi.

Alçak planları yapan PKK elebaşları oldukça titiz bir şekilde Türk askerinden saklanırken, küçük çocuklar sahaya çıkarılacak ve Türk askerinin küçük çocukları öldürdüğüyle ilgili yalan haberler servis ettirilecek.

HDP'DEN SESSİZ, FEMİNİST GRUPLARDAN SESSİZ

PKK'lı teröristlerin 14 küçük çocuğu silahlandırarak dağa çıkarmasına karşı örgütün siyasi kolu HDP sessizliğe büründü.

Çocuklarla alakalı mütemadiyen yalan haberler üzerinden sokaklara çıkan feminist topluluklar da PKK'lı hainlerin ufak kız çocuklarını dağa kaçırması karşısında sesini çıkarmamayı seçti.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal